Ustayı saygı ile anıyoruz .
Race of Champions da kendisine özel yapılmış anma töreni.
ROC Colin McRae Tribute - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=bfg8i...eature=related
![]()
Ustayı saygı ile anıyoruz .
Race of Champions da kendisine özel yapılmış anma töreni.
ROC Colin McRae Tribute - YouTube
http://www.youtube.com/watch?v=bfg8i...eature=related
![]()
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Rahmet dilemek isterdim ama müslüman degil bildigim kadarıyla topragı bol olsun. Çok saygı duydugum bir abimizdir.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Erken kaybettik üstadı. Hemide pisi pisine. Sanki dün gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
konuyu saptırmayın arkadaşlar konu Colin uzatmayın... Büyük yetenekti her yarışını severek izlerdim ve viraj geçirlerini seyirciye oynar sırf zevk alalım diye bazı yarışlarda araç sürerdi takım direktörlerini dinlemez bana emir vermeyin ben istedeğim gibi giderim derdi kendine has olan sürüş yeteneği vardı şuanda o yürüş tarzında peter solberg kullanıyor o yüzdende takımlarda istenmiyor özgür willy gibiydi hala özlüyorum ...
Mekanı cennet ruhu şad olsun.. Daha dün gibi... Rahmetli Barış Manço'dan sonra ölümüne ağladıgım tek ünlüdür..
Tango-1 never dies.
Allah rahmet eylesin..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Yanlış bilmiyorsam buda Colin'in videosu , hatta forumda biri açmıştı başlığınada "Evladım yağmurda gazlama patlarsın "gibi bişi yazmıştıbaya iyi olmuştu konu hit olmuştu :
Von Modifiye (suç Degil Yaşam Tarzi) gepostete Videos: Subaru Impreza WRC Show | Facebook
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Hatırlatma için tesekkurler kardesim
Mekanı cennet olsun rallyi bana sevdiren adama![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
senna 1, colin 2. toprağı bol olsun.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Allah rahmet eylesin focusu sürmesi benim hayallerimdi![]()
Sticker anlamı iyimiş varmı acaba satan arkadaş?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)