bızım semtın arabasını, bızım dukkanın onune cekıp benım mınubusle bı kaç kare aldım
alttaki foto güzel olmuş .kazasıs sürüşler,,, her yere girer bu araba,,birde kac kilo ,,
maşallah namussuz süper gözüküyo
gel beni swap'le diyor
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot Instagram : mehmetguliaytar
Çok güzel yaa Jantları çok hoş olmuş
yalanmotors
cok guzelde onden nerden hava alıo
kanka ayna ile özel sorunlarınmı var hayırdır ahauahaha
Livestrong
focus musty35 Nickli Üyeden Alıntı cok guzelde onden nerden hava alıo bislerin motoru arkada olur ön taraf bagaj =) Livestrong Nickli Üyeden Alıntı kanka ayna ile özel sorunlarınmı var hayırdır ahauahaha ahhahahahah buna cok güldüm kanka hzaazu
JoYTeaM
lowrıder bana dıyene kadar sen ufaltsaydın ya????? resmı kaldırıosun yazımı nıe sılıyorsun ???
ufuck Nickli Üyeden Alıntı lowrıder bana dıyene kadar sen ufaltsaydın ya????? resmı kaldırıosun yazımı nıe sılıyorsun ??? şef yeniden yükle boşver
ufuck Nickli Üyeden Alıntı lowrıder bana dıyene kadar sen ufaltsaydın ya????? resmı kaldırıosun yazımı nıe sılıyorsun ??? Sen bana bunu yazana kadar ufaltıp yüklesene? foto kuralları belli
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Sen bana bunu yazana kadar ufaltıp yüklesene? foto kuralları belli bılmıyorum arkadass yoksa yapardım :;
fotoğraf yada fotoğraflar görünmüyor
misafir baya ufak galiba
misafiri merak ettik.
aksam resımlerı koyuyorum yonetım sılmıs buyuk dıe
misafir küçük ama foto büyük
yunus_kg Nickli Üyeden Alıntı misafir küçük ama foto büyük aksam otobanda goruselum kardesım sana vts nın tadını tattırıcam
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı kanka ayna ile özel sorunlarınmı var hayırdır ahauahaha senın gozun nerelere kacıo ole bı ara yanına gelıyım de sna neler anlatıcam ahahahahha pislik senı özledm la bu arada lanbı ara gorusek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları