User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Trafik kazası geçiren minik yavrumuza YARDIM

angel
    Misafir

Exclamation Trafik kazası geçiren minik yavrumuza YARDIM

Size yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum ve yardımlarınızı rica ediyorum.

Cumartesi günü örnek mahallesinde bir araç hızla geçerken köpeği ezdi ve durmadı kaçtı.O can havliyle köpekte çalıların arasına kaçtı yakalayamadım.Pazar günü aynı yere gittiğimde köpek ordaydı ama dokunamadım çok canı yanıyordu.Ümraniye,Üsküdar ve Ataşehir barınaklarını aradım Pazar günü çalışmadıklarını ve kırık olaylarına bakmadıklarını söylediler.Hayvanları koruma derneğinden bir arkadaşımı aradım ve geldiler köpeği veterinere götürdük ameliyat oldu ve fiyat olarak 750,00 TL tuttu ve bunu ödeme gibi imkanım yok.Şuan köpeğimiz veterinerde bakımları yapılıyor 10 gün kalacak ve ondan sonrada 2 ay bakabilecek birine ihtiyacım olacak çünkü hemen iyileşmesi zor.İyileştikten sonra annesi ve kardeşlerinin yanına bırakılacak.Bu konuda umarım duyarlı davranıp yardım edersiniz.
    SANCAKTEPE VETERİNERLİĞİNDE köpeğimiz.İnanmayanlar gidip görebilir.Yarın orda olacağım ve fotoğraflarını siteye atıcam. 1,00 TL de olsa yardımlarınızı bekliyorum damlaya damlaya göl olur.

http://facebook.com/k.slcn

Bana buradan ulaşabilirsiniz.
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

BerkayKamaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayvansever olarak Size binlerce kez teşekkürler. Eminim forum yetkilileri konuyla ilgilencekler ve bizlerinde gereken yardımı yapacagımıza ınanıyorum.

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yardım edilir orasaı ayrı yalnız trafik sigortası ile alakalı bununla ilgili konu vardı artık sigortalar hayvanlarla yapılan kazalarda masrafları karşılyordu ama bununla alakalı konuştunuzmu birileriyle?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcan telefonumu degıstırdın ? ahmetten aldıgım numarada aynı ulaşamıorum sana yahu

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen bende söyleyecektim, trafik sigortası karşılıyor diye bir haber okumuştum , bu arada para desteklerini nereye yönlendireceğiz ? bu forumda hayvanseverlik konularını gördükçe çok memnun oluyorum.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben de trafik sigortasında hayvan çarpmalarına karşı bir madde var diye hatırlıyorum...

Çarpan araç bulunmasa da x bir kişinin aracı çarpmışmış gibi gösterilebilir ve masraf buradan karşılanabilir. Trafik sigortasının hasarsızlık primi düşse de birşey olmaz, 30-40 tl fark olur trafikte.. Kasko gibi major farklar oluşmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı kullanan kişi 17 yaşında olduğu için kaçmış yanlış hatrlamıyorsam..

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pnrkc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı kullanan kişi 17 yaşında olduğu için kaçmış yanlış hatrlamıyorsam..
    17 yaşında olduğu için değil insani duygulardan eksik olduğu için kaçmıştır bence, her ne sebeple olursa olsun canlıya çarptığında yardım eli uzatmamak insaniyet dışıdır çünki, ben daha iki gün evvel şirket aracı ile seyrederken minik şu duvarlar içinde yaşayan kertenkele yi ezmiycem diye spin atıyordum..

angel
    Misafir
    ilgilendiğiniz gercekten tesekkur ederım .kendı trafık sıgortamdan karsılıcaktım ama aradım oyle bırsey yok dedıler daha yurulugu gırmemıs ben kendım carpmıs gıbı gosterıp karsılıcaktım ama olmadı o yuzden bu sekılde yardım toplamaya calısıyorum.çarpan kişi küçük olduğu için üstlenceğinide sanmıyorum.

angel
    Misafir
    arkadaşlar yarın veterinere gidicem ve köpeğimin resimlerini çekicem atarım buraya hesap numarasını yarın yazıcam.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcan pekı bu 750tl ödenmezse veterıner napıcak? yanı kopegı bundan sonra bakımını ustlenmeyıp sokaga flanmı atıcak.
    bide bi dunya dernekler barınaklar var, oralarda ılgılenmıyomu hıc?

angel
    Misafir
    veterınerin kesinlikle atıcagını sanmıyorum bakımını üstlendi zaten normalde fatura 960 çıkıyordu 750 indirdi..barınaklar kırık olaylarına bakmıyorlar derneklerde bu sekılde topluyor ve dernegede yarın ilanı koyacagım çünkü dernektede en az 100 tane bu şekilde köpek var .hepsiyle irtibata geçtim.

haldun31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zannedersem bir hesap numarası koysanız iyi kötü herkes elinden geleni yapar.sonuçta büyük para değil ama küçük meblağlar bağışlayarak bunu karşılarız.daha önce bu tür yardım konularında ön ayak olan arkadaşlar vardı onlar üzerinden para size teslim edilebilri yada bilmiyorum yani bir şekilde bu forum bunu çözer diye düşünüyorum.kaçanın yaşı küçük diyorsunuz ama iki yaş farkla siz duyarlı davranıyorsunuz.yani yaş değilde insanlık önemli sanırım.kendi adıma size teşekkür ederim.saygılar

angel
    Misafir
    hesap numarasını yarın ögrenıp yazıcam ve duyarlılıgınız ıcın ben sıze cok tesekkur ederım

angel
    Misafir
    Arkadaşlar kendi hesap numaramı verıyorum.Çünkü diğer türlü ne kadar toplandıgını bilemem.
    Ve mümkünse bana ulaşıp şu kadar yatırıcam dermisiniz.Çünkü 750,00 TL yi geçmesin problem olmasın.İsterseniz buluşma oldugunda toplayıp bana ulaştırabilirsiniz.Şimdiden hepinize teşekkürler.

GARANTİ ERENKÖY ŞUBESİ
    HESAP NUMARASI : 150-6671848
    vedat bey , veterinere ait hesap bilgileri

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildiğim kadarı ile Veterinere getirilen hayvanlar eğer sokakta yaşıyor ise hatırı sayılır bir indirim yapılıyor, bizde bir sokak köpeğini Ankara Çankaya'daki Ankyra isimli veterinere götürmüştük ve oradaki veteriner anlatmıştı bu olayı bize.
    Bu arada tabi ki yardım etmek isterim.

iban numaranız var ise hemen yardımcı olmaya çalışırım.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

angel
    Misafir
    evet veteriner o konuda cok yardımcı oldu.Sağolsun.

IBAN NUMARASI : 0006-2000-1500-0006-6718-48

By_HaNNibaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardim severliğiniz cok güzel televizyonlarda kendilerini parcalayan hayvan haklarini savunan insanlar durumumuz olsada 1000TL göndersem .

O kendilerini parcalayan Hayvanlara insanlarin üstünde tutanlar nerede onu cok merak ediyorum ben

angel
    Misafir
    malesef o şekilde kimse ılgılenmıyor sadece bana tavsıyede bulunuyorlar o kadar ve ben buldugum ıcın kopegı butun masraflar bana ait kalıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)