Merhaba,
Lıseden veremedıgımız dersler varsa ve bunları 1 sene ıcınde vermemız mumkunse unıye gıdebılme ımkanı varmıs ?
bu nedır bole bısey varmıdır ?
Merhaba,
Lıseden veremedıgımız dersler varsa ve bunları 1 sene ıcınde vermemız mumkunse unıye gıdebılme ımkanı varmıs ?
bu nedır bole bısey varmıdır ?
o nasıl oluyormuş![]()
geçiçi mezuniyet belgesini alamadan yapamazsın kayıdını....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
su an kalan derslerım var ama toplasan bı sene deıl yarım donemde bıle verebılırım. gecıcı mezun seklınde bıse verıolarmıs bolelıkle oluyormussun. gecıcı mezun kaıdı almak ıcın neler yapılıyor ? ( yanı dolu dolu mezun olmakmı gerekıyor yoksa bnım durumumda olsamda alabılıyormuyum ? )
arkadşım bu sene giremiyordu az kalsın bu mevzu yüzünden dava falan açmıştı okula şimdilik ümiversite ile anlaşıp başlıyıcak
lise bitmeden üniversiteye nasıl gidiliyorki ?
üniversitede okurken bi yandan lisedeki dersleri alttan mi veriyosunuz
düzen amma değişmiş .
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
öyle birşey oldugunu sanmıyorum.
anladıgım kadarıyla lise egitim suren bitti ama dersler kaldı. bunları sene icinde vericegine dair soz verirsen senı uniyemı alıyorlar.
lise sonda bende bir sene bu yuzden kaybetmiştim ama gecici mezuniyet diye birşey yoktu. ayrıca olmasıda biraz mantıksız.
uni ye kayıt doneminden once derslerini verirsen olur o iş. sen uniye kaydını yaptırdıktan sonra dersleri veremezsen ne olacak? gecici mezuniyet iptal. sonra üni kaydında iptal bence o iş yaş daha iyi araştır. okulundan git tam anlamıyla öğren.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)