Selamın Aleyküm abiler araç her ne kadar babamın üstüne olsada alırken bu araba senin dedi. Babam tır şoförü olduğu için küçük arabalara pek yatkın değildir. Bana dediği söz ise; ''Benim küçük arabalarla işim olmaz. 400 beygirden aşağısı kesmiyor.''bu sözü söyledğinde çok gülmüştüm
Aracı 2. sahibi olan 60 yaşlarında bir adamdan aldık. Adam sadece haftasonları bahçesine giderken kullanıyormuş. Aracın motoru çok çok iyi. Sanayiye götürdük baktırdık kasasına diri dediler. Gerçektende kasası fena değil. Hele ki içi çok temizdi aldığımızda. Sadece bir kazası var oda arka tarafta bagajın sol kısmı (resimde görüldüğü gibi), kazadan sonrada idareten yaptırmışlar. Araçtaki en büyük sıkıntı ise boyası. Araç ilk sahibindeyken uzun süre yatmış ve boyası yanmış. Benim için önemli değil ayağımı yerden kessin yeterZaten okula falan giderken kullanıyorum. Paramı biriktirmeye başladım allah nasip ederse 1,5 - 2 sene sonra ae101 almak istiyorum. Şimdiden konuşmak belki yanlış olabilir ama öyle hayal ediyorum. Çok uzattım resimleri koyayım artık
Bu arada son resimde gözüken Kartal yazılı çamurluk söküldü