forumumuzda hayvan sever arkadaşlarımızın çoğalması çok hoşuma gidiyor, Ben yine rahat duramadım bi yavru kedi daha buldum.
Yavrucak 2 aylık ve erkek. Adını ailecek DEMİR koyduk. sanırım renginden çağrıştırdı. İnanılmaz sevecen ve sıcakkanlı. Evimin otoparkında park halinde bir arabanın motorundan güçlükle çıkardım. 1 saatlik uğraşımdan sonra sıkıştığı yerden çıktı. İnanılmaz korkmuştu, halende azda olsa ürkekliğini yaşıyor ama zaman onun ilacı. Çok güzel bir prens olacak büyüyünce. 25 gün kadardır bizimle birlikte yaşıyor. tuvalet eğitimi yoktu ben gerekli eğitimi verdim. Artık kumu kullanabiliyor. Ağırlıklı süt içiyor, ancak junior mama da yiyebiliyor. Adult mamayıda yemeğe çalışıyor ancak sağlığı için yemesine izin vermedim. Veterinerimde gerekli kontrolleri yaptırdım. Çok şükür bir sağlık sorunu yok. Pire koruma ilacını yaptım. British short hair tipi kedilere çok benziyor. Tamamen füme/gri renkli ve koyu yeşil gözlere sahip. Şimdi yavrucağa onu hiç bırakmayacak sevecek bir aile arıyoruz. İstanbul içinde yavrucağı teslim etmek için yardımcı olmaya çalışırım.
Evimde 4 kedim olduğu için maalesef bakamıyorum. bahçemde yok apartman dairesinde 4 kedim ve birde bu yavrucak var.
https://www.facebook.com/photo.php?f...5909117&type=1
Linkten bakabilirsiniz.
![]()