herkese merhabalar, yaklaşık 3 ay önce aldıgımız arabamız eh yavaş yavaş yapıyoruz bişeyler inşallah sırada yay ve headers var bakalım ne zamana olurilk aldıgımız zamandan bugüne dogru koyuyorum fotoları umarım begenirsiniz
![]()
herkese merhabalar, yaklaşık 3 ay önce aldıgımız arabamız eh yavaş yavaş yapıyoruz bişeyler inşallah sırada yay ve headers var bakalım ne zamana olurilk aldıgımız zamandan bugüne dogru koyuyorum fotoları umarım begenirsiniz
![]()
ön tanpondakı parklanmadı hangı aracın camuslık sınyalı. cok guzel durmus bende uygulayabılırm..kazasız belasız surusler
çok teşekkürler ön tampondaki amerikan park tarzı olay cocukken bisikletlerde kullandıgımız kedi gözlerindeniçindede beyaz led var
![]()
bu stopları hiç sevmiyorum, orjinalleri daha güzel bence, tabi zevk meselesi,
farlar xenon, sisleride xenon yapmalısın, yada farlarda sarı olsun,
logosuz panjur, yay ve güzel bir jant aracının dış görüntüsünü başarılı kılacaktır
kolay gelsin, kazasız, belasız![]()
maşallah kazasız belasız..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
kerşey güzelde stoplar olmamış. kristal kırmızı beyazları var onlar çok daha güzel olur ama benim favorim orjinal şahinlerin renkli stopları sinyalleri sarı stopler kırmızı olan
maşallah güzel araç
günün birinde tofaş alıcaksam kesinlikle doğan L küçüklüğümden beri aşığım bunlara...
tabi ya ...
Kazasız belasızz...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)