slm arkadaşlar 93 şahinde turbo uygulamamız var ve sorunumuz
Pistonu sekman yatagından üste dogru kırıyor
Pistonlar orj std arkadaşlar sorun ne olabilir veya farklı ne pıston kullanabiliriz fikirlerinizi bekliyorum
slm arkadaşlar 93 şahinde turbo uygulamamız var ve sorunumuz
Pistonu sekman yatagından üste dogru kırıyor
Pistonlar orj std arkadaşlar sorun ne olabilir veya farklı ne pıston kullanabiliriz fikirlerinizi bekliyorum
benzin ve ateşleme sistemi nasıl? elektronik enjeksiyon mu? karbüratör mü?
cevap için yeterli veri yok
basınç ne, sıkıştırma ne ,hava yakıt karışım ne, avans ne kadar? vurtuntu varmı ? egt kaç derecede?
dünyanın en sağlam forged pistonunuda taksan o da kırılabilir
arkadaşlar 1.4 dizel turbosu takılı araca sadece avans biraz düşürüldü lpg de kullanılıyor basıncı inanın bizde merak ediyoruz :-)
Basından olsa nasıl ayarlayabiliriz veya ne tavsiye edersiniz
cok ısınız var
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
işin şakası bi yana akadaşlar arac günlük kullanılan cok aşırı bi beklenti olan bi araç degil küçük çaplı bişey olsun istiyoruz
piston ve sekmanı avanstan kırar.avansı sabit tutun slx karbüratör ise 2 barenin memesini 2mm matkapla büyütün standart verdiğin benzin basıncını boğduracak düzeyde artırın ve tekrar karbüratör ve regi ayarı yapın.ben o karbüratör ve orj pistonlara (strongu düşürülmüş)1.5 bar bastımaraba aynı piston ilşe 4.5 senedir turbolu.avansı ve sekmanıları korumanın tek yolu bastığın hava basıncı ile benzin basıncını aynı oratında tutma.bu işin kuralı sürekli zengin karışım..
4.vites patinajlarsın...
karamanda bu işi çözecek ustanın oldugunu zannetmıyorum
daha regilatör ne egt ne hiçbirini bilmiyorki nasıl yürüsün koşsun o araç
konya ya getirirseniz yardımcı oluruz
SONGÜR PERFORMANCE GAREGE
MAPPED BY US GARAGE
Araç karburatörlü ise karışım bozukluğu olma ihtimali yüksek ve muhtemelen yüksek basınç basıyorsunuz bu durumda her şey normal.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
turbonun üzerindeki küçük bakır renkli şeye(wastegate) hortum bağladınz mı emme manifoldundan?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)