Arkadaşlar kuzenimin yeni aldıgı 2006 model ford connect aracını biraz hızlandırmak istiyor, tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler ..(yazılım filtre intercooler egsoz turbo ya kadar yolu var. )
Arkadaşlar kuzenimin yeni aldıgı 2006 model ford connect aracını biraz hızlandırmak istiyor, tecrübesi yada bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler ..(yazılım filtre intercooler egsoz turbo ya kadar yolu var. )
yok mu connect yapan yada bilgisi olan..?
biraz alışılmıın dışında bişeyler istiyor sadece yazılımı biliyoruzda daha farklı bişeyler deneyen varsa yada bilgisi olan ..
ford 90lık 2006 kulanıcısıyım bi ara araştırmıştım turbo oldugundan blow off, kat iptal düz boru fln chip yapılyo chip dizel oldugundan fiyatı 600-900arası bişidi 15-20beygir veriyo kayıtlara göre yanlış hatrlamıyosam illa yapcam diyosanız turboyla başlayın derim
valla baya oldu ankaradan donuyorum 110 luk connect sabit tunelden onceki virajlarda onumden gidiyordu yakalayamadım sonra benzincide yakaladık stock mus 110 luk bilebaya gidiyor ve cok cok basarılı yol tutuyor alet..
connect güzel yol tutuyor bende katılıyorumtipik ford diyelim
evet gayet iyi bu karasör e göre. birazda yürüse tatmin edicek ...
Ben yerinizde olsam filtreden once turboyu buyuturdum turbonuza islem yapin daha sonrasinda filtre ve yazilim yapin o zaman tatmin eder sizi katalizatorun ici bosaltilmissa eger onu downpipe yapin mutlaka araci tutar bos katalizator zaten coolerla ilgili degisiklik gerekicegini sanmiyorum dedigim islemlerle 110liktan baya hizli olur diye dusunuyorum
peki ne turbosu takıcaz . yada nasıl bişey olcak hybritmi yoksa başka araç turbosumu ..
araca yazılım yapıldı egsoz filtre katalizör ve egr iptali var gayet canlı ve hoşnut edicişekilde gidiyor..
110 luk ları geçiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)