User Tag List

13 sonuçtan 1 ile 13 arası

Konu: Prelude hakkında bilgi ?

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Prelude hakkında bilgi ?

Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaşların görüşlerini paylaşması rica olunur .. BU araçların piyasası ortalama kaç liradır -kaporta mekanik şanzıman vs yedek parça sıkıntısı varmıdır-fren ve yoltutuşları nasıldır ... ilandaki lude sizce alınırmı ?

Honda Prelude 2.0i 1990 Model 11.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 54815265

silentpr
    Misafir
    bence alınmaz bir sonraki kasasını 4 koyarak alabilirsin.

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı kasasından bi arkadaşımda vardı bindim kullandım beni şaşırtan bir performansı vardı ki aracın kondisyonu hiç iyi değildi gayet zevkli bir şaka makinasıydı oturuşu sürüşü rahat ve zevklidir
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

sürüngen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özel msj attım ama msjların dolu sanırım..istersen telefonlaşalım..0533 275 16 16..

3g ve 4g açısından şahsi kanaatimi sorarsanız,iki modelide kullanmış biri olarak 3g derim..3g de bulduklarınızı 4g de bulamazsınız..Türkiye'deki modeller olarak 4. nesil eski kasasının eline su dökemez gerek performans gerekse donanım açısından..
    ha görsellikte görecelidir ama 3g nin o Ferrari Testarossa benzerliği yeterlidir bence..

ilandaki araçta bildiğim kadarı ile çok temiz bir araç...
    old is cool

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sürüngen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özel msj attım ama msjların dolu sanırım..istersen telefonlaşalım..0533 275 16 16..

3g ve 4g açısından şahsi kanaatimi sorarsanız,iki modelide kullanmış biri olarak 3g derim..3g de bulduklarınızı 4g de bulamazsınız..Türkiye'deki modeller olarak 4. nesil eski kasasının eline su dökemez gerek performans gerekse donanım açısından..
    ha görsellikte görecelidir ama 3g nin o Ferrari Testarossa benzerliği yeterlidir bence..

Abi senın eskı araç nerde?

mcolgecen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sürüngen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ilginizden dolayı teşekkürler bencede kesinlikle g3 kasa g4 kasadan daha kaliteli gözüküyor kimisi beğenmeye bilir ama bence çok hoş araçlar sayısının az olması onu özel yapıyor peki bu araçların şanzıman-motor-mekanik arızalarında parçaları mevcutmu veya hangi honda ile uyumlu - kaporta ihtiyacını nereden nasıl temin ediyorsunuz ? ayrıca ilanını yolladığım araç kaç tl eder 10.000 tl ye alabilirmiyiz...

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vallaha kımsenın malına fıyat bıcemeyız o ayrı bi dava ama arac basında pazarlık yapıp alırsan cok daha guzel olur km si falan orjınalsa temız bı araca benzıyor sonucta kac model araba bu km yi 2007 model aracla bıle yapan var

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    B20A5 veya B20A9 motor var bunlarda,140hp gücünde ama blok bildiğimiz B20'lerden farklıdır,Krank olarak Integralar ile aynıdır 89mm'dir Piston çapı 84mm,karburatörlü modelleride var onları tavsiye etmem ama Enjeksiyonlu modelleri keyifli araçlardır 2.vites 120kmh yapar..motor parçalarında sıkıntı çekmezsin bir çok parçası mevcut yardımcı olurum o konuda ama Far,stop,sunroof gibi aksesuar parçaları sıkıntı biraz aynı kullanmakta olduğum DB1 Integra gibi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fsunnetci bi hayli açıklamış..yürüyen parçalarının bir çoğu özellikle integra ve crx ile tutuyor..kaporta vs aksamları integradan daha zor maalesef..abd de neredeyse yok..bu araçların cenneti almanya ve muadili avrupa ülkeleri..

4ws özelliği 5g ye nazaran bozulması imkansız gözüküyor..çünkü 5g gibi elektronik değil kalın bir şaftla çalışıyor..araç çalışmadığı halde dahi arka tekerler sağa sola dönebiliyor..yol tutuşu integraya yakın diyebilirim ama integranın efsane yol tutuşunu da unutmayın derim..

servis konusunda gerçekten bu tarz araçlardan anlayan birini bulmanızı öneririm form olarak çok ince bir yapısı olduğundan estalasyonu çok geniş ilk defa gören ustalar hasss...... tepkisi veriyorlar..

arka tekerlerde haraket olduğundan ilk kullandığınızda ve parkederken dikkat edin sağa sola sürtme ihtimaliniz yüksek..alışveriş arabası ya da forklift gibi düşünün

sonuçta gerçekten çok eğlenceli bir otomobil..performans olarakta tatminkardır..umarım bir tane sahip olursunuz gerçekten japonu seven herkesin kullanması gereken bir araç..

Honda Prelude 2.0i 1990 Model 11.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 51429854

bu da benim eski aracım..temizdir bi kaza vs yoktu bendeyken..tavan direkler kapı içleri komple alacantara deri koltukları ben yaptırdım ..çalışmayan bir yeri hatırladığım kadarıyla..sıralı sistem lpg si de vardı ben benzinde kullanıyordum genelde gayet iyiydi..yürüyen olarak yay ve kırmızı koni amortisör vardı bendeyken...ama ne yalan söyliyim senin koyduğun linkteki araç daha temiz diye biliyordum..
    old is cool

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürüngencim bende bişiler ekliyimmi sayfa kilitlensin
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen dur orda ortalık karışırsa müdehale et.şu durumda insanların dimağını yorma boşuna
    old is cool

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuya hort olacak ama Connecting site... bu linkteki araç hakkında bilgisi olan var mı? bulaşılmamalı mı? jantlar ofsayt onun farkındayım ama iç trimleri gayet düzgün gözüküyor kasa olarak da düzgün duruyor

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok mu bilgisi olan?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)