94 model Honda Sİ eskı plakasıyla 35 cuk 85
mrb arkadaslar ıkı hafta once arkadasımın aracındakı arızayı bulmak ıcın usta deneme yanılma yontemıyle benım aractakı distribütörü soktu onun araca taktı onun arızada sonradan enjektorden cıktı olan bana oldu. usta benım distribütörü gerı taktıktan sonra arabam dıkıs tutmadı su an ateslemede sorun var yada ben oyle sanıyorum rolantım 200 300 devırlere kadar dusuyo rolantıde oynama yok ama kendını toparlayamıyor cok alttan topluyor hatta 0 dan 100 lerden kendını toparlamaya calısıyo ama gıderınde bayagı bı dusus var sankı arac kasılıyo farları yakınca bu sorun dahada artıyo sonra yıne toparlıyo motor sogukken yapmıyo ısındıktan sonra yapıo ha araba kestı ha kesecek gıbı oluyo bazen. bujılerı degıstık sorun duzelmedı distribütörü dagıttık baktık tevzi makarasında kılcal bır ıkı catlak vardı onun harıcınde goze carpan bırsey yoktu bobını sıfırdan farksızdı ama marka ne bılmıyorum degısmıs benden oncekı sahıbı sanırım. bu sorunu nasıl cozebılırım yardımcı olabılırmısınız dıyarbakır sartlarında usta=0 gercekten cok canımı sıkan bır olay yarın butun aksamı dagıtmayı dusunuyorum mars motoru rolantı valfı rolantı motoru sarj dinamosu gaz kelebegı emme manıfoldu ne yapım baska bırsey gelmıyo aklıma şasi kacagı olabılır mı luften yardım olursanız sevınırım gerekırse vıdeoda gonderebılırım