Arkadaşlar doğuşta okuyan varmı acaba ilk senem ne nerde hiç bilmiyorumbi yardımcı olabılıcek birileri lazım
Arkadaşlar doğuşta okuyan varmı acaba ilk senem ne nerde hiç bilmiyorumbi yardımcı olabılıcek birileri lazım
Instagram : WideBodySixty
Doğuş Üniversitesi Acıbademde, Haremden yukarı çıkarken hemen sağda kalıyor.. Google map kullanmanı öneririm, yıl 2011 yol bulamamak gibi bişey söz konusu değilOrda okumuyorum ama 4 senem orda geçti..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Hayır yerını bılıyorum yanlış anlamışsın okulun içini bilmiyorum sınıflar vs.
ben doğuşu bitirdim ama benden sonra baya bi bina yapmışlar bize yetişmedi![]()
benim fakulte guzel sanatlar ana bina deil yanı ama ana binadada dersler varmıs hangisı nerde olcak hangı ders hangı sınıfta bugun tanıtım toplantısı vardı onada yetisemedm orda okuyan bırı olsa yardımcı olabilcek iyi olurdu
o kadarını burda bulamassın öğrenci işlerinden sorununu halledebilirsin.
ben doğuşta okuyorum öğrenci işlerinden kimlik kartını alıcaksın ve ders programının çıktısını alman için okuldan bikez giriş yapıcaksın sisteme sonra dışardanda giriş yapabiliceksin...
Ders programında derslerinin altında g801 k703 fln yazar g ve k blok oluo kaç yüzle başlıosa o kattaki dersliklerden biri onuda bulman kolay blokları öğrenmende zamanını alabilir biraz ama okadar sıkıntı yapma okulun içinde 1 2 gün dolaş bulursun...
imza...
okula yeni başlıyorsun çevreyi tanıma, arkadaşlıklar vs için gitmeni öneririm
ilerleyen senelerde sallarsın ilk haftaları zaten![]()
4yıl okuycam zaten arkadaşlık kurulur o sorun değil yabuarda lambro team bugun toplantı olmuş okulda geciktim ben giremedim sen gittinmi ne anlatıldı ne oldu hiç bilmiyorum yarın hiçbişey bilmeden gidicem yani okula.Saf gibi ortalıkta gezinmiyim diye açtım konuyu zaten
![]()
aynen öyle g blok 8.kat zaten o kata çıktığında her sınıfın kapısında yazıo hangi sınıf olduğu...
oryantasyon oluo ben 2 senedir burdayım 2 senedir gitmedimilk haftadan ders mers olmuo bidahaki hafta başlıo hemen hemen hersey buarada sen istanbulda nerde kalıosun_?
imza...
ornek olarak soylemiş zaten arkadaş g801 diye tamam çok iyi oldu bunu öğrendiğim teşekkürler yardım için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)