Hergün farkli farkli haber sitelerinde farkli haberler okuyorum.
Bu haberlerden biriside bu:Herkes iPhone 4'n Satmaya Balad haberi / 26 Eyll 2011 Pazartesi 11:06
5 cıkacak mi hesin bir yazi haber yok ama hep kulaktan dolma haberler
Hergün farkli farkli haber sitelerinde farkli haberler okuyorum.
Bu haberlerden biriside bu:Herkes iPhone 4'n Satmaya Balad haberi / 26 Eyll 2011 Pazartesi 11:06
5 cıkacak mi hesin bir yazi haber yok ama hep kulaktan dolma haberler
Bugün bütün haber sitelerinde var bu haberHeralde cıkacak Ekim'de..
Ekim'de çıkacak diye söyleniyor ama.. Ne kadar doğrudur bilinmez..
Dip Not : iphone 4'leriniz uygun fiyattan alınır hahahaÖlücü mode off
ya bunun sonu yok 5 çıksın 1 sene sonra 6 çıkacak teknolojinin hızına yetişemeyiz![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
türkiyeye iphone 4ün büyük coğunluğunu sokan biriyle taniştim istanbulda 3200 lira gibi bir fiyatinin olacağini söyledi ona fiyatina kadar söylüyorlar ama kesin cıkar mi cıkmaz mi bilmiyor öyle saçma bi durum
Kanımca ekimde çıkma ihtimali yüksek. Çünkü bu cihazı i os 5 ile piyasaya sürecekler. i os5 inde tanıtımı yapılalı baya zaman geçti. Teknoloji manyakları yine paraya kıyıp alacaklar ama yine aynı akıllı satış stratejisini uygulayarak milleti kıvrandırırlar.
iphone 4 artık heryerden alınabiliyor. Zaten sokakta 10 kişiden 3-4 ünün elinde görebiliyoruz. Siteye bile göz atarsanız şuanda dahi satılık bi 10-20 iphone 4 var. Yani bence evet çıkması yaklaşmış.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Face e düşen bikaç video vardı. Resmi iphone videosu olmasa bile.Söylentisi bile güzel![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Öyle bi fiyat hiçbir zaman olmadı olmasınada imkan yok. I phone 4 çıktığında fiyatı neyse 5de o kadar olucak. İngilterede 490 pound du, şu an 510 pound. Tr ye resmi gelmeden kaçak sokanlar olur onlarında satabileceği en fazla 2bin 2.500 tl dir..
gelip burda fırsatcılık yapan çakallara 3200 tl vericeğime atlar ingiltereye giderim 4-5 tane alır gelirim yol paramda çıkar bide londra turu yaparım..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Turkcell yogurt beyazdir dese gidip bir yogurt alir rengine bakarim onceiphone 3gden sonrada 4dediler gs yapiverdiler. resmi olarak apple aciklamadan hic bir seye inanmam. gelirse ekime gelmezse sivilceme yani
hala 1000 lira 3g satanlar var 4un fiyati dusse dusse neye dusecek. hurafe bunlarin hepsi. honda gibi eskidikce fiyatlari tavan yapiyor meretlerin
![]()
Samsungun Iphone ile süre gelen yeni mahkemesi (yazılım üzerine) nedeni ile iphone5 çıkması erteleniyormuş diye bir haber okudum.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
iphone 5 çıkıcak diyorlar ama hep problem![]()
samsungla arası açık olduğundan Wintek aldı firmadan ekran almışlar firmanın açıklamalarına gore verdikleri ekranların %25 üretim hatalı çıkmış hahaha![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)