205 almak istiyorum aslında ama motorlarının çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum 206 gti yada rc motor swaplamak istiyorum sizce nası bi iş olur
205 almak istiyorum aslında ama motorlarının çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum 206 gti yada rc motor swaplamak istiyorum sizce nası bi iş olur
Kendi motoru ile uğraşmak yerine daha kolay ve temiz iş olur.
Yurt dışında genelde o kasada 306 gti & mi16 motorlar swaplanıyor. Ama diğer motorlarda olur neden olmasın ingilterede bu tür swaplar oldukça fazlaca yapılıyor.
RC nasıl olur bilmem ama 306 çok güzel oluyormuş. ben orjınal 8v motorla bi proje yaptım oldu ama ufak tefek sıkıntılar oluyor şanssızlıklar oluyor. birazda iş yapan adamların beceriksizliklerinden bu kadar uzun sürdü ve aksaklıklar yaşadım.
ama birdaha orjınal motorla ugrasırmısın dersenız uğraşmam![]()
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
peki bu işlemler tr de legalmi? Yani vize de filan sorun cikmazmi?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
206gti ve rc motoru direk oturmaz islem gerekir. Bence 106gti motoru ile 1.4xs 205 harikalar yaratir
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
206 gtı rc 106 gtı vs uygun motor kulagını bularak dırek al tak sekılde oluyo tek sıkıntı sag tarafdakı ust kulak onun ara parcasını uygun bı aractan bulup takıcaksınız bırtek o sıkıntı onun harıcınde akslerın boyunu olcup hurdacıdan aks alıcaksınız ben olsam rc koyar atmosferık yapardım
aslında aklıma yatan 206 gti motoru fiyat olarak rc yye göre daha uygun 3 bin civarına motor şanzıman 2 taşıyıcı 2 aks şeklinde tanıdıkbi yeden fiyat aldm faturalı şekilde atmosferik olarak yüklemek istiyorum asında günlük binebinebilmek açısndan
elindeki integraya göm parayı daha iyi olmaz mı
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Güzell düşünmüşsünn kardsmm Mi16 ,306 gti yada 306 gti turbo gerçekten çok güzel tat verir...![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
306 gti mantıklı gibi k20 biraazz fazla fantaziye girer =))
tago varmı tagoo![]()
RACE WERKS
Birkaç araç var dediğin şekilde. 206 GTI motoru üstüne 206 RC emme manifoldu gaz kelebeği takarak yada direk ITB yaparak kullananlar var. EW kodlu aluminyum blok 206gti motoru ve onunla gelen BE4 şanzıman hem daha hafif hem daha güçlüdür. XU kodlu demir döküm bloklar sene olarak oldukça eski ve daha ağırdırlar. Keza Be3 serisi şanzımanda nispeten daha narindir.
Gallery :: Marc Vogels project
http://www.cjvsport.fr/
Premier demarrage 205 s16 moteur prépa - YouTube
Peugeot 205 GTI S16 EW10J4 - YouTube
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bi tane daha koyalım.
Pictures by jubby1 - Photobucket
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
dimma kit yapıp 206 gti motor ms beyin düz boru filtre kiti felan iyi sonuçlar alabiliirim gbi geliyor başlangç için
Aynen 500 tl civarınada PT60 gibi başlangıç seviyesi bir egzantrik. 206 RC emme ve eksoz manifoldu felan 160 hp hatta az üstünde kiloca hafif bir araç olur.
Schumi.Projects
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)