herkes gün içinde yaşadıklarını eksikleri iyi ve kötü yanlarını yazsın lutfen
herkes gün içinde yaşadıklarını eksikleri iyi ve kötü yanlarını yazsın lutfen
Godzilla...
yağmur olmasına rağmen zevkliydi.öğlene doğru pist kurudu çok güsel oldu.mario bros kardeşler yine havaayı estirdiler
bugun süprüs pilotu Asan en iyi dereceyi yaparak yüzü güldü.mülayim spec asanım benim
M3 pilotlarınıda tebrik ediorum pist ıslak olmasına rağmen güsel pilotaj sergilediler.
"Wagen"thusiast
guzel guzel yanladık ama ımprezalar fena...
benım arabadakı arızanın nedenı savas umarım cozer bı gıdıyor bı gıtmıyor![]()
Godzilla...
Yarış kalabalık olmamasına rağmen gayet güzel ve zevkliydi.Gelmeyenler güzel bir eğlenceyi özellikle draglardaki eğlenceyi kaçırdılar.STPnin aracıyla attığım tur gerçekten güzeldi maş.Kule 6 olarak teşekkürler sayenizde azda olsa çorbada tuzumuz oldu kış olsada dwamını izlemeyi çok isterimherkeze teşekkürlerrr.
çok kişi olmamasına ragmen güzeldiii...antreman turlarına cıktıgımızda yagmurunda etkisiyle spin manyagı olduk tabi ama yagmurun kesilmesiyle birlikte pistte kuruduktan sonra daha eglenceli zamanlar başladı... çok eglenceliydi teşekür ediyoruz herkezee....
cok guzel gectı bence cok eglencelı ve zevklıydıkuruyana kadarkı halı bana pek uygun degıldı arap drıftcıler gıbı spın atttım 90 derece tam yan
Talha senle cıktıgımızda gayet ıyıdı
![]()
Ilk 3 :
Hasan - vrc66 sti - 1.02.8** + 2sn kuka penaltısı ile 1.
Selçuk - fer54 evo7 - 1.05.** 2.
Sertuğ - Mz3 ile 1.05.** gibi bir dereceyle 3. oldu
bu pist $artlarında yarı$an herkesi tebrik ediyorz ..
yarısan herkese ama z3m e ayrıca tebrıkler kendısıne hastayım belkıde ondandır(suresıde çok ii ayrıca)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)