doping satmaya kalktılar olmadı. get satıştan komisyon aldılar oda olmadı şimdide ücretli yaptılar buda sanırsam sahibindenin sonu oldu![]()
doping satmaya kalktılar olmadı. get satıştan komisyon aldılar oda olmadı şimdide ücretli yaptılar buda sanırsam sahibindenin sonu oldu![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
evet bu ücret muhabbeti tatsız oldu sanki reklamdan yeterli parayı kırmıyorlar.. başka alternatiflere yöneliriz bizde
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
cepten onaylıda bi para kesmiyor. onay sırasında da bi ücret yok.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
rekabet şart .
Kullanıcı girişi yapınca böye bir yazı karşılıyor
Değerli sahibinden.com üyeleri,
Bildiğiniz gibi sahibinden.com'da bireysel üye olmak ve ilan vermek ücretsizdir. Ancak ziyaretçilerimize sunduğumuz ilanların kalitesini artırmak için Ağustos ayından itibaren ücretsiz verilebilecek ilan sayısı sistem tarafından kısıtlanacaktır. Sizler her zaman olduğu gibi ilgili kategoride size sunulan limitler dahilinde ücretsiz ilan vermeye devam edebilirsiniz.
Aynı anda daha fazla ilan vermek ve hızla sonuç almak isterseniz doping hediyeli ücretli ilan seçeneğinden faydalanabilirsiniz ya da özellikle vermiş olduğunuz ilanlar yoluyla ticaret yapıyorsanız kurumsal kimliğinizle internet üzerinde size özel bir mağaza adresine sahip olabilmek ve daha da fazla ilan verebilmek için online mağaza açabilirsiniz.
Saygılarımızla,
sahibinden.com
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
ben daha dun 2 tane ilan actım ücretsiz..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
önceden cebinden onaylıydım, 8 ilanım vardı, bugün de 17:20 de iki ilan daha verdim yayınlandı, ücret mesajı gelmedi şu ana kadar
K.Atatürk
sıkıntı yok ilan veriliyor ucretsız
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
bgn dikkat ettim artık ilanı düzenleyip ön sayfaya alamıyoruz ön sayfa için güncelim dopingi istio yoksa güncellediğimizde yine aynı tarihte arka sayfalarda kalio ilan
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
değişen bişey yok aynen dvm cebinden onay olmazsa da olmaz bence gayet mantıklı bir iş yapıolar yoksa bi kişi 10 tane profil açıo 10 taneye misal 3er tane ev ilanı girio 30 ilan oluor ee biz magaza açanlar salak mıyız senelik 590 lira verip magaza açıoruz bizde öle yapardık o zmn ben sahibindenden yanayım bu durumda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)