Mrb abiler . arkadaşlar öncelikle mahcup hissetdim kendimi onca araba sahibi kişiler var sitede pahalı otomobillere binen kişiler arasında kendimi ezik hissetmedim yo yo ama biraz çekimser oldum kusura bakmayın böyle bi başlık acmak istemezdim ama ne yapalım askerden geleli 7 ay oldu 22 yasındayım babamın arabasına binmiyorum allaha sukur kendim calısıp kendi arabamı aldım . 5.750 ye hiç degişmemiş lpg yüzü bile görmemiş süt beyaz bi 92 serçe buluncada hemen aldım tabiki :d neyse ozur dilerim soruma geçeyim
simdi soırun su ben bu serçenin vitesine alısamadım yav avuçluyorum vitesin basını anca öyle takıyorummagruis terk hissediyorum kendimi
bir şeyini kırmışım arabanın vitesin mili sanırım babam yaptı sagolsun ama ben gene eline saglık yaptım gene kırdım
yav 131 lerin vitesi gibi duz vites tutmaya alısmısım ben 2 ye atarken sorun yasıyorum ben :S avuclayıp atıyom 2 ye 4 e hep alısmamısım vitese yeni yeni alıssamda kesin gene ben bi gün o vitesi avuclayıp atacam gene kırcam vites milimi neyse artık sımdı baya bi tahribat verdik babma emanet yapıyorum gene bi dünya masrafı cıkacak gibi en iyisi buna dogan sanzumanı atalım 5 ileri sanzuman dedi ? uyarmı serçeye dogan sanzumanı ????? ben arabanın orjinalligini bozmak istemiyorum ama siz ne oneriyorsunuz
serçeye 5 ileri vites olurmu ?
yada short shifter gibi benzeriş bir uygulamayla vites topuzunu düzgün yapabilirmiyiz ? birde niye serçe kulanıcıları dedim onlar daha bilir vites konusunu alısmısdır onlar bi sekilde bende alısmayamı bakayım yoksa bu dediklerimimi uygulayım
Yanlıs bir şey söylemişsem özür dilerim simdiden