max 600 650 liralik dokunmatik şarji 2 3 gün giden bi telefon bakiyorum
linkdeki telefon gösterdim bununda şarji pek gitmiyormuş.
HTC Wildfire S Cep Telefonu 649,90 TL Mağazadan satılık sıfır - 60153241
telefon önerilerinizi bekliyorum
max 600 650 liralik dokunmatik şarji 2 3 gün giden bi telefon bakiyorum
linkdeki telefon gösterdim bununda şarji pek gitmiyormuş.
HTC Wildfire S Cep Telefonu 649,90 TL Mağazadan satılık sıfır - 60153241
telefon önerilerinizi bekliyorum
Bayan için araba arayanı gördüm de telefon arayanı ilk defa gördüm![]()
Bambaşkaymışsın Günay uahuah
Blackberry al bence.. En çok onları yakıştırıyorum bayanlara ben![]()
Corby wifi tavsiyemdir güzel telefon kullanmıştım, eski kız arkadaşımda kullanıyordu En sonArka kapagı değişebiliyor turuncu pembe felan.
AP Type-R
Nokia E6 Yı tavsiye ederim hem dokunmatik hem klavye, Beyaz Renk özellikle uzun sarj süresi var 8 gb hafıza v.b güzel özelliklerle
Hat Avea değilse; Samsung Galaxy Ace. avea ile çalışmıyor interneti, Türkcell ve vodafone de sıkıntı yok. Hem beyaz hem siyah arka kapağı. kalite dokunmatiğiyle ciddi güzel bir telefon. Fiyat performans olarak iş görür hertürlü.
Fusion35 ------> OnurD.
2. el ıphone 3g alınır o paraya temiz =) Viber Yüklenir para vermeden konuşulur![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
benim hanımda eski telefonum 3g 16gb beyaz vardı, vodafone kampanyasından htc wildfire S aldım ona, küçük boyutu cezbetti tabi , iphonedan gelen dokunmatik alışkanlığıda aynen devam ediyor, şuanda gayet mutlu androidle![]()
daha dün ablama doğum gübü bahanesiyle e6 aldım çok güzel telefon bayanada çok yakışıyor özellikleride gayet iyi
samsung galaxy ace model bir cep telefonu aldık eşime çok beğendi ve çok şık,kullanışlı tavsiye ederim.700 tl idi belki düşmüştür.
beyaz blacberyy güzel olur..
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
turkcell taksitle iphone 3gs veriyor konu açılmıştı az önce 4xx tl gibi bir fiyata geliyordu kaçırma bence![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)