Pist yapmak için hazırda bulundurduğum arazi 50 dönüm çatalca gişelerin hemen paralelindeki su havzasıydı fakat arazinin hafriyat çalışmalarının maliyet doğurmasından ötürü kiralık veya satılık yeni arazi arıyorum minimum 50,000 m2 maximum 85,000m2 olabilir istanbul içinde veya çok yakınında olması gerekir fiyatına göre değerlendireceğim pist yapmak için herhangi maddi manevi bir engel bulunmamaktadır pistin tüm mali giderleri Yeşil gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi tarafından karşılanacaktır ve bütçesi hazırdır özgün dostumdan bu anketin yapılmasını ve ismimin herhangi bir olumsuzluk olabilme ihtimaline karşı gizli tutulmasını ben istedim fakat bunun için bir engelimiz kalmadı konunun tekrar gündeme getirilip fikirlerin tekrar alınması yardım edebilecek her arkadaşımızın bu konuda yardım etmesini bekliyorum yardım konuları şunlardır. Pist arazisi bulma ve üzerine yapılacak olan pist örneklerinin hazırlanması pist örnekleri ve tavsiyeleri herkese teşekkür ederim.
İyi bir şey için niyetlendigime inanıyorum inşallah tam istediğim gibi olur RABBİM utandirmaz
edit: arkadaşlar aradığımız arazinin içinde 1100 metre düzlüğü yakalamamız gerekiyor en önemli özelliği bu lütfen buna dikkat edelim arazinin bir çephesi 1100 metre olsa genişliğide 60 metre olsa harika olucak tam aradığımız yer aslında bu