portpolish
aceba bu uygulama nasil oluyor artilari arac icin eksileri nelerdir.benim 2000 model 1.6 tüplü focus mk1 aracima uygulanirmi uygulatsam maliyeti ve arti-eksileri ne olur aceba????
portpolish
aceba bu uygulama nasil oluyor artilari arac icin eksileri nelerdir.benim 2000 model 1.6 tüplü focus mk1 aracima uygulanirmi uygulatsam maliyeti ve arti-eksileri ne olur aceba????
japantuner(Kaan) görürse baya bi yardımcı olur kendisi
bilinçli şekilde ölçülüp hesaplanarak yapılırsa artısı çok olur..göz kararıyla yapılırsa şansınıza geriliyede düşürebilir göz kararıyla yapılacak bir iş değil..bu şekilde bilgi verebilirim..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
ortalama fiyatları ne kadardır?
Her araca olmaz emme monifoltu metal olması gerekir. Kaan çok sağlıklı yapıyor. Bende kendi aracımda kullanıyorum
Family Rider
So So Slow rider
kesinlikle her şekilde + sı var kelebek emme araca göre değişiklik olabilir ama sonuçda kesinlikle faydalı![]()
plastik manifold da yapıyor kaan abi..
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
emme manifolduna ve gaz kelebeğine yaptırırdım ben yerinizde olsam kesinlikle fark alırsınız![]()
kaan yapar plastik metal ayarlar bi şekilde![]()
madem bu konu açılmış benimde soracaklarım vardı, burdan devam edeyim. manifold + silindir kapağında olmasının + - leri nelerdir? benim aracımda kapakta da var, 60 lık düz boru ve sonda ss var. ben ortaya ufak bi susturucu koyucam sesi kesmek için. kapakta polish olması etki eder mi? bi zararı var mıdır?
Japan Tuner ile iletişime geçinizFarkını görürsünüz...
Bende Emme (Plastik) ve gaz gelebeği var farkını gördüm 60lık boru ile bile... Direk filtrenin sesi bile değişti. Şimdi sıkıştırmayı arttırmak için 51E geçicem daha da artısını göreceğimi düşünüyorum.
Bu arada işlem sonrası ahava akışı rahatladığı ve arttığı için AFR değerlerinde biraz oynama olabiliyor. Ben safc ile onuda ufaktan gıdıklamayı düşünüyorum...
ben sana o zaman söylemiştim senin arabaya 60lık çok fazla diye , hatta siz bana 60lık yap demiştinizhatırladın mı
,
saolasın bi iletişime geçiyim ben
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)