kaza filan değil ama kazadan beter bişey
http://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlCHB0&NR=1
kaza filan değil ama kazadan beter bişey
http://www.youtube.com/watch?v=OnmjVKlCHB0&NR=1
valla tam sıkışma esnasında durudurdum HAYIRRRRRR![]()
utku selamoglu: yarışlar çok uzaklarda oluyor ve tek yarış wining is wining
no limit motor sports racing team 900+whp club elemanları giriyor yarışa
bunu türkiyede yapamazlar kan çıkar. bide lavuk lavuk konuşuyo spiker.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
TR de kan cıkar o kadar para harcıcan herif alıp ezicek,bide spiker sesi duyuyomusunuz falan dicek ahah varya o sesi o spikerin cebine sokarım cebinden annesinin cebine gider.BU kadarıda yapılmaz ama yuh..
amerikadaki polis sistemi turkiyede olsun hic kimse hic bisi yapamaz emin olun . olumlu sokak yarislarinda yakalanan araclarin bir cogu ibreti alem olsun die eziliyor bu sekilde sahibide aval aval bakio okadar.
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Orda hiçbişey yapamazsın o doğru zaten ben TR için yorumlamıştım..Yalnız amerikadada olsam o spikerin ağzını burnunu kırardım![]()
bende diorumki burdaki sistemi birebir uygulasinlar turkiyede yine bisi yapamaz kimse . bizim polisimiz malesef cok pasif yetkileri cok sinirli .
950 dolar para cezası ödeyerek ve rehabilitasyondan zor kurtarmış biri olarak bu uygulama daha iyi gibi geldi
Samsa
ucuz yirtmissin kerem 7 ceza 1700 dolar odedim bende rehabilitasyon yerine 72 saat kamuya calisma cezasi aldim ehhe
Bu işi TR de yapamazlar bitürlü kurtarılır arabalar..Sahsen benım arabamı rolling yaparken bağlayıp ezmeye kalksalar babam onları ezerhaklıda.Ne görmüşüzki devletten bide paramla aldığım malımı ezicek ahaha öle bi istanbul yok yanı..
yok kizilhac verior sana cezayi . ben biraz uyaniklik yaptim bi arkadasimla gittim hic dil bilmior sifatina burundum . kadin bakti otoyol temizligi ne adam lazim dio , eyvah dedim bittik neyse eleman dedi hic dil bilmior anlasamaz kimseyle felan , kadin sordu napacaz peki dedi siz kilise cami kapsiyormusunuz evet iyi biz muslumaniz camide calissin dil problemide olmaz dedi tamami kaptim kadindan direk camiye bagis imzala hoca su kagidi oldu bitii calismadan yirttim haha . kadin konusurken bisi anlamiomus numaarasina yatttigimda gulmemek icin zor tuttum kendimi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)