Bundan 1 hafta kadar önce m3 aldım o gece otobana cıkıp sunun dibini bi gorelım dedım fakat bırakın dıbını gormeyı 140 150 den sonra arabayı zapt etmek ımkansız o şerit senın bu şerit benım gezıyoruz ılk once jantlardan ve uzerındekı eıbach yaylardan suphelendık aynı gunun ertesı bı arkadasmın m3 cabrıosu ıle denedık adam benı yaklasık 10 boy falan gectı o an anladımkı cıddı sorunlar var ve hatta bugra'ya kesın bu arabanın dıfransıyelınde bı kasılma var araba gıtmıyor dedım cunku normal bır m3 un 260 270 yaptıgı duzlukte ben 230 u gecemıyodum ve ozgunde kullandıgında fark ettı arabanın hızlanması dalgalı bı sekılde oluyordu...
herneyse pazar gunu track day var dıye cok ugrasmadım pazar eglendık tabı korfeze yagmurda 70 le gıttık nedenı ıse arabanın yolda durmamasıydı bugranın kıcında soguk terler dokuldu engın bı yandan tezler urettı neden bole olucagına daır
Dun aracı merterdekı eskı bı aıle dostumuz olan Logo otomotıvın sahıbı turgut abıye goturdum 1 gunluk expertız sonucu bana aksların kopmak uzere oldugunu arabanın arka salıncak rotıllerının iş gormez hale geldıgınıarka salıncak burclarının koptugunu soledı ve gozumle gordugum arka lastıklerın yanal hareketlerde yaklasık 10 santım ılerı gerı oynayıp o sekılde kaldıgı ıdı gercı bunu daha once buıgra fark etmıstı ızmıtte bunun dısında arabanın performansının neden bu kadar dustugunu sordugumda devırdekı dalgalanmanın sebebını tabıkıhava debımetresının bozuldugunu okuması gerektıgı voltajı okumadıgından beyıne yanlıs bılgı verdıgını bu sayede arbanın enjektorlerının benzını kıstıgını soyledı ayrıca egzost ısı sensorunun bozuldugunu ve sag orta katalıtık konvertorun ıcının dagalıp susturucunun ıcınde bagamsız sekılde ılerı gerı gıttıgını gordum bende turgut abıye ne gerekıyosu yapın dedım bana degısecek parcaların lıstesını cıkardılar bunları sızınle paylasıyorum cunku bu sorunlar m3 lerın kronık sorunları oldugunu yabancı forumlardan ve ustalarmızdan yogun bı sekılde duydum belkı bu bılgıler ılerde m3 almayı dusunenlerın veya aracında soruın olupta farkında olmayanlara yardımcı olur saygılar...
34 JP 977
Şasi no : SP75610
33326770817 - Arka salıncak burcu : 36 € x2
3332677551 - Arka salıncak rotilleri : 42 € x4
31122282404 - Ön far xenon ayar ünitesi modülü : 59 €
13627839014 - Hava akış debimetresi : 338 €
11787831624 - Eksoz ısı takip sensörü : 215 €
33207839467- Aks sol : 550 €
33207839468 - Aks sağ : 550 €
bugra ölmeden gittikya o yagmurda

gerısı muhım degıl...
engin sanada tesekkurler ne dedıysen cıktı...