Arkadaşlar GS maçına gitmeyi planlıyorum ama TT arena ile Atatürk havalimanı arası otomobille ne kadar sürüyor ? Yardımcı olabilirmisinz ltf. Teşekkürler
Arkadaşlar GS maçına gitmeyi planlıyorum ama TT arena ile Atatürk havalimanı arası otomobille ne kadar sürüyor ? Yardımcı olabilirmisinz ltf. Teşekkürler
amaaa çok kısaymışmaç sonrası trafiği falan düşünürsek saat 22:00de bitse maç trafik durumu ne olurki ?
Trafik durumuna bağlı
aslen yola çıkacağınız saate de bağlı demek isterdim ama İstanbul da öyle bişeyde kalmadı artık her an her saat trafik olabiliyor bomboşda olabiliyor
Trafik yoksa 15-20 dakika civarında
genel tabloya bakarsak yarım saat civarında olursunuz bence..
stad trafına eğer üyelik yoksa parkedilmiyor araçlari temın karşısında stadın tam, ispark varmış sanırım orada yer varsa oraya koyabiliyorsunuz, gitmedim öyle duydum...
mesafe de açık trafikte her ne kadar maks 15 dk sürse de, siz 1-1.5 saat gibi düşünün![]()
En güzeli metro aslında aracını yakında bırak veya hava alanında bırak metro stadın içine kadar giriyor o sıkıntıyı çekmeye değmez.
ben şöyle söyliim bu iş zevk işi stada 1-2 saat önceden gidin makaranızı yapın edin. metrolar boş oluyor o saatte otoparkada rahatça girersiniz. maç bittikten 20 dk sonra staddan sakin sakin çıkın bi tükrük köfte yiyin o sırada yoğunluk azalmış olucak metrolarda yada otoparkta. 30 dk takılın işte maç bittikten sonra sıkıntı kalmıyor bunlar denenmiş test edilmiş onaylanmış bilgiler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)