Yeni kasa Megane RS türkiyeye geliyormuş..
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
umarım doğru bir haberdir..![]()
Yeni kasa Megane RS türkiyeye geliyormuş..
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
umarım doğru bir haberdir..![]()
100 milyara satılmaz, alan olmaz.. 80 milyara satılır tahiminimce..![]()
100 olacağını sanmıyorum 80-85 dediğin gibi..
acaba tr'ye getirdiklerinde renosport monitör olacak mı?
Renaultsport - Renaultsport Cars - New Mégane Renaultsport, Cup & 265 Trophy - Renaultsport Monitor
hemen ateşi yakalım![]()
kprolu ep3 ile bu RS ne olur?![]()
![]()
haberi bilmemde bayiler gelmicek diyo.
gelse süper olur turbosu bizden 1 t büyük ve sadece yazılım egzosla 310 320 hp civarı geziyor millet.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
facebook sayfası reno türkiyenin resmi sayfası sanırım.. kolpa haber yapmamışlardır..
birde rs tuning 250 lik rslerin piston kolları megane 2 ninkine göre çok daha kaliteli üretildiğini yazmıştı.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
seta'ın sayfasına baktım Leon Cupra R'ların sıfırı kaç lira diye. Leon Cupra'lar yokmuş artık. Geçen sene kaç liradan satılıyordu 240 hp olanları? Sanırım Meg RS te aynı fiyatlara satılır..
64 liraydı. 62 ye pazarlıkla bi arkadaşa almıştık. cupra.
ama megane rsin 60lı rakamlar olmasını kimse beklemesin. biz tr ye gelmezken özel sipariş fiyat çıkarttırdığımızda 125 lirayı bulmuştu.
şimdi kendileri getiriyor özel siparişe göre ne kadar daha düşük olur bilemiyorum.
Gelsin de 100 binden satılırsa hayatta satamazlar. En fazla 80 fiyatı olması lazım ki satılsın da kaç tane satacak.
IN BOOST WE TRUST
namussuz benzin fiyatları bir inmedi ki arkadaş.. herkes dizelci oldu ben dahil..![]()
bende dizele geçicem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)