Arkadaşlar yarından itibaren Cumaya kadar Bursada olacağım. Akşamları denemek isteyen Type R- S2000 - Mini Cooper S - RX8 ler özelden ulaşıp telefon bırakırlarsa kendilerine yarın akşam dönerim.
Arkadaşlar yarından itibaren Cumaya kadar Bursada olacağım. Akşamları denemek isteyen Type R- S2000 - Mini Cooper S - RX8 ler özelden ulaşıp telefon bırakırlarsa kendilerine yarın akşam dönerim.
IN BOOST WE TRUST
işlerim o kadar yoğun ki başka bi arkadaşada sözüm var hala deneyemedik onla. kısmet olursa cumaya kadar neden olmasın. diğer arkadaşda da clio rs var ben kendimi ayarlıyabilirsem belki 3 araç çıkar deneriz ama dediğim gibi işler çok yoğun.
Ben denerimsizin ölçülere az gelirim ama denemek isterim.
![]()
Rs ler gelirse onlarlada denerimGün zaman anlaşalım buluşup çıkalım.
![]()
dur hocam heyecanlandırma insanı hemenaçıkcası bende çok merak ediyorum arabamı. neler yapıyo, neler yapamıyo diye. ama daha fırsatım olmadı. zaten bu haftasonu filtre-yağ felan değişcem. onlarıda bi tamamlıyım içim rahat etsin...
Cuma akşamı istanbula dönüyorum arkadaşlar. İş için geliyorum. Özelden haber verirseniz katılırım.
Edit: Bu mesaj Bursalılara atar gider olarak algılanmasın. Geçmek geçilmek önemli değil amaç eğlenmek. Daha öncede Punto HGT ile denemiştim.
IN BOOST WE TRUST
Önümüzdeki hafta Salı yeniden Bursada olacağım oradaysanız görüşürüz.
IN BOOST WE TRUST
Haberleşelim günceli![]()
Apocum geçeceksen sen geç yaw canın saolsun ciğerim. Geçerken direk üstüne kırarım ama![]()
IN BOOST WE TRUST
Bursadayım Haber bekliyorum günceli.
IN BOOST WE TRUST
Bursada herkes mi arabayı brandalayıp bahara kaldırdı günceli. Yaw uçak getirmiyoruz. Araba zaten ağır müzik tesisatı da var yalıtımından sub ına kadar. E bende 140 kg um günceli. Yarın akşam ve Perçembe son.
IN BOOST WE TRUST
Holiday Inn günceli
IN BOOST WE TRUST
Bu akşam ben görükle tarafında olacağım siz holiday in de kalıyorsanız haberleşelim orda otobana çıkarız bana uyar benle denemek isterseniz Vti var kesmez ama deneyelim isterim
Özel mesajınızı bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)