Anıl hocamızdan özendik bizde buraya bir Golf 6 TDI konusu açalım dedik.
Dış aksesuar, motor, coilover vs.. gibi soruları paylaşımları bu başlık altında yapabiliriz.![]()
Anıl hocamızdan özendik bizde buraya bir Golf 6 TDI konusu açalım dedik.
Dış aksesuar, motor, coilover vs.. gibi soruları paylaşımları bu başlık altında yapabiliriz.![]()
Estagfurullah Baran'ım![]()
Hemen başlayayım ben ilk sorumla bu GTI tamponu nedir ne dğildir , fiyatları ne alemde imiş ?![]()
KW Coiloverların fiyatları şu şekilder 105 lik TDI lar için , sanırım BMT ler de aynıdır ?
Coilover suspension - KW Online product finder, direct from the manufacturer.
BMT nin süspansiyon sistemi 15mm daha alçak ayrıca 15 jantla geliyor 195 65 15 ile.
O yüzden daha basık duruyor.
Coiloverda komple süspansiyonda değişeceği için direk olarak uyuyor sıkıntı yok
GTI tampon işide şuanda benim için askıda diyebilirim. Zira deli kızın çeyizi gibi herkes taktıracak ve taktırıyor. 700TL ye kadar düştü ön tampon fiyatı. Ama genelde 900-950 civarlarında.
R tampon daha mantıklı![]()
Bu tampon GTı mı R mı ? bunu begendim ben ama henüz Golf piyasasına adapte olamadım![]()
Bir de o R stop takımı var sanırım , onların fiyatları ne durumda ?
![]()
Evet Anıl o GTI tampon
R stoplar Highline stoplardan biraz daha koyu Ender de var 1250tl civarında, gerçi servistende temin edebilirsin.
Highline stoplar ise ki onlarda aynıdır sadece renkleri normal koyulaştırılmış değil onlarda LED yani yaklaşık 1100tl civarında ama Euro arttı onlarında fiyatı şişmiş olabilir.
Yok artık ya ne stop takımıymış arkadaşEbay'e talim edecegiz sanırım , gerçi orda da 50 tane stop çıkıyor ama hiçbirisi orijinal değil
![]()
Anıl orjinal olmayanlar çok çirkin orjinal LEDlerde Enbayde gayet aynı fiyata geliyor
Panjur sahibinden .com da var sürüsüyle 180-250tl arasında değişiyor fiyatları.
GTI tamponla ile birlikte takan birsürü kişi var bildiğim kadarıyla tek takanda vardı 1-2 tane.
Bu arada ben 1-2 ufak şey yaptım;
OEM Ayak dayama,
OEM Pedal seti,
OEM S6 çift çıkış egzost kafası,
RCD510
Beşiktaş Baskı APP.
Sırada Kapı eşik çıtaları, yay, ledli stop, bixenon far var. Bixenon işini Şubatta Amerika dönüşü halletmeyi planlıyorum 1500tl civarına. TR den halledersek 4000tl :@
Bir de teknik bir soru daha geliyor![]()
BMT ler ile TDI lar arasında süspansiyon ve jant ebatlarının farkının sebebi nedir bilen var mı ?
Sürtünme direncinin azaltılıp daha az yakmayı sağlaması.
Lastikler ve jant daha küçük daha hafif daha az yakıt tüketimi demek buda.
Süspansiyon ve kit te rüzgar direnci için. Yani BMT tamamen az yakmaya yönelik.
@Coderz
Yukarıda foto koydum egzost'un. İlk bende o uçtan aldım baktım dandik duruyor değiştirdim.
Valla şöle söleyim Çeşmeden çıktım gişeden İzmir Narlıdere gişeye kadar gece 4 te 200le geldim ayağımı hiç kaldırmadım ortalama 9.3lt mi ne yaktı. 200le giderken anlık 9lt yakıyor yokuş aşağı vs gelirse 7 lere düşüyor.
Ne kadar yaktırıcan daha![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)