User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Laptop ısınıp kapanma sorunu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Laptop ısınıp kapanma sorunu?

arkadaşar bu laptopu kullanıyorum *Toshiba L675-10z* 5 6 tane soğutucu kullandım hiç biri fayda etmedi oyun oynıycam diyelim yarım saat sonra kapanıyo pcde 1 bucuk senelik en fazla golddan aldım var mıdır çözümü?

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mertİ. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşar bu laptopu kullanıyorum *Toshiba L675-10z* 5 6 tane soğutucu kullandım hiç biri fayda etmedi oyun oynıycam diyelim yarım saat sonra kapanıyo pcde 1 bucuk senelik en fazla golddan aldım var mıdır çözümü?
    servise gotur fan temizligi yapilsin termal macunu yenilensin gerekiyorsa fani yenisiyle degistirilsin .

Baska bir cozum mumkun degil neyazikki isinma olayina ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti devam ediyorken götürüp göstrin işlemci fanında sorun vardır özellikleri fena değil hele toshiba da ilk kez aşırı ısınma problemi duydum

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Speed fan ı kur , ısımna esnasında kaç derece olduğuna bak , 80 lere kadar normal olması lazım , 100 gibi de kapatıyordu galiba emin olmamakla beraber.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi faturayı bulsam götürcemde güvenmiyorumki servise özel dosyalar vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi faturayı bulsam götürcemde güvenmiyorumki servise özel dosyalar vs.
    faturaya gerek yok 2 sene olmadiysa gotur toshibaya seri numarasindan ne oldugunu gorurler zaten
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 te kapatıyo 96 max gördüm soğutucuyla normal intte 80 i geçmiyo oyun da direk kapatıyo soğutucuda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    faturaya gerek yok 2 sene olmadiysa gotur toshibaya seri numarasindan ne oldugunu gorurler zaten
    dosyalar servise gidince zaten ucar fortmatlayip verirler geriye onceden yedek al
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dosyalar servise gidince zaten ucar fortmatlayip verirler geriye onceden yedek al
    bellege aldık diğelim dışardan virüs girdi bu dosyaya hiç anlamıyorum o yüzden soruyorum nası yapmak lazım bunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi bu benim pcde bişi var yeni açıldıında otomatik format muhabbeti f8 yada f10 bi kaç kere basınca cd olmadan tekrar yüklüyo 0 gibi onu yaptım 2 3 kere ama ısınma problemi baya var kız arkımda aynı laptop var ondada o problem var

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    işlemci fanını temizlet özellikle, bnm ex laptopta da süreklileşmeye başlamıştı bu sorun. garanti bitene kadar sallamadım, bittikten 10 gün sonra işlemci gitti sonra da anakart yaktım zaten

Oytun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert aynısı var l675-10z bende oyun moyun ne ararsan oynuyorum her türlü kasanları, ısınma vs. yok sorun yaşamaman lazım.. senin fan tıkanmış, servise ver temizlesinler düzelir

+ BIOS update et, sorunlu 2.1 öncesi bios sürümleri, keyboard sıkıntı cıkarıyor takılma oluyor, ısınmada oluyordu eski biosta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlemci fanını temizlet özellikle, bnm ex laptopta da süreklileşmeye başlamıştı bu sorun. garanti bitene kadar sallamadım, bittikten 10 gün sonra işlemci gitti sonra da anakart yaktım zaten
    hiç anlamıyorumki işlemci anakart falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fan temizliği için gittiğinde ellemezler sırf fan temizleteceğini söyle ellemeyin diski de silinmez birşey

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    servise gotur fan temizligi yapilsin termal macunu yenilensin gerekiyorsa fani yenisiyle degistirilsin .

Baska bir cozum mumkun degil neyazikki isinma olayina ...
    Tam olarak aynısı başımda geldi delirtiyodu kapanmayan 8-9 aylık pc ısınıp küt gidiyodu saolsun ankaradayken kop42(onur) un dükkanda fan temizliği termal macun işiyle eski haline geri döndü
    1881 - 193

eeagle0
    Misafir
    Bir önceki laptopum amd işlencili oldugundan o hatayla çok karsılasırdım altına fan koysamda nafile en sonunda anakart yandı acer teknik servise 400 tl bayılıp tekrar yaptırdım. 3 ay gectikten sonra anakart tekrar yandı ve tekrar gönderdim bu sefer 499 $ istedi ve benden s.tr cevabını aldı. Laptopu geri gönderdiler. aradan 7 ay gectikten sonra bosta durucana dandirikten bi tamir yaptırıp satalım dedik kasayı actıgımızda ne ekran kartının üzerinde fan vardı ne de bakır teller ... Serefsiz herifler calmıslar. Firmayı aradıgımda nereden bilelim sizin satmadıgınızı kardesim dediler sovup sayıp kapattım. Bence teknik servise götürseniz dahi basında bekleyin. Ve sıkıntı devam ederse elden cıkartmaya bakın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fan temizliği için gittiğinde ellemezler sırf fan temizleteceğini söyle ellemeyin diski de silinmez birşey
    abi gold bu yaa pedere yeni laptop almıştık yazın adamlar kurulumu yapıcaz dediler en fazla 1 saat, 3 saat snra aldık kurulum yarıda kalmış pc açılmadı değişim yaptık zarzor oda şirket olarak çalıştığımız için yoksa ..... yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink

abi gold bu yaa pedere yeni laptop almıştık yazın adamlar kurulumu yapıcaz dediler en fazla 1 saat, 3 saat snra aldık kurulum yarıda kalmış pc açılmadı değişim yaptık zarzor oda şirket olarak çalıştığımız için yoksa ..... yani
    Goldla ne isin var direk yetkili toshibaya ver sen, sirf fan temizligi yapiyorlar ayni gun 40-50 tl bisi olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam, garantiden yapilmiyor cunku o is maalesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeagle0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir önceki laptopum amd işlencili oldugundan o hatayla çok karsılasırdım altına fan koysamda nafile en sonunda anakart yandı acer teknik servise 400 tl bayılıp tekrar yaptırdım. 3 ay gectikten sonra anakart tekrar yandı ve tekrar gönderdim bu sefer 499 $ istedi ve benden s.tr cevabını aldı. Laptopu geri gönderdiler. aradan 7 ay gectikten sonra bosta durucana dandirikten bi tamir yaptırıp satalım dedik kasayı actıgımızda ne ekran kartının üzerinde fan vardı ne de bakır teller ... Serefsiz herifler calmıslar. Firmayı aradıgımda nereden bilelim sizin satmadıgınızı kardesim dediler sovup sayıp kapattım. Bence teknik servise götürseniz dahi basında bekleyin. Ve sıkıntı devam ederse elden cıkartmaya bakın.
    benim laptop tamir görmediki bide bu goldun bi kasko gibi bi zımbırtısı var sakın inanmayın yok çalındığında sorgu olmadan parasını veritoruz bilmemne yalan ilk bozulduunda faturyla gittim sigorta kapsamı bilmemne bırakın dediler ne kdr surer dedim 4 hfta dedi 1 ayı geçiREMİYORUZ dedi bu kırılmaya flan herşeye sigortalı karınca duası gibi yazmışlar ilk 6 ay yuzde 30 kesiyolar parayı geri veriyolar 6 aydan snra yuzde 60 kesiyolar

karışık yazmışım edit: gold taki sigorta muhabbeti, sen laptopı parçala sana para mara zor verirler ilk teklifleri indirim herhangi bişiden. ihtarname çekersen anca alırsın paranı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)