arkadaşar bu laptopu kullanıyorum *Toshiba L675-10z* 5 6 tane soğutucu kullandım hiç biri fayda etmedi oyun oynıycam diyelim yarım saat sonra kapanıyo pcde 1 bucuk senelik en fazla golddan aldım var mıdır çözümü?
arkadaşar bu laptopu kullanıyorum *Toshiba L675-10z* 5 6 tane soğutucu kullandım hiç biri fayda etmedi oyun oynıycam diyelim yarım saat sonra kapanıyo pcde 1 bucuk senelik en fazla golddan aldım var mıdır çözümü?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Garanti devam ediyorken götürüp göstrin işlemci fanında sorun vardır özellikleri fena değil hele toshiba da ilk kez aşırı ısınma problemi duydum
Speed fan ı kur , ısımna esnasında kaç derece olduğuna bak , 80 lere kadar normal olması lazım , 100 gibi de kapatıyordu galiba emin olmamakla beraber.
abi faturayı bulsam götürcemde güvenmiyorumki servise özel dosyalar vs.
94 te kapatıyo 96 max gördüm soğutucuyla normal intte 80 i geçmiyo oyun da direk kapatıyo soğutucuda
bi bu benim pcde bişi var yeni açıldıında otomatik format muhabbeti f8 yada f10 bi kaç kere basınca cd olmadan tekrar yüklüyo 0 gibi onu yaptım 2 3 kere ama ısınma problemi baya var kız arkımda aynı laptop var ondada o problem var
işlemci fanını temizlet özellikle, bnm ex laptopta da süreklileşmeye başlamıştı bu sorun. garanti bitene kadar sallamadım, bittikten 10 gün sonra işlemci gittisonra da anakart yaktım zaten
![]()
Mert aynısı var l675-10z bende oyun moyun ne ararsan oynuyorum her türlü kasanları, ısınma vs. yok sorun yaşamaman lazım.. senin fan tıkanmış, servise ver temizlesinler düzelir
+ BIOS update et, sorunlu 2.1 öncesi bios sürümleri, keyboard sıkıntı cıkarıyor takılma oluyor, ısınmada oluyordu eski biosta
Bir önceki laptopum amd işlencili oldugundan o hatayla çok karsılasırdım altına fan koysamda nafile en sonunda anakart yandı acer teknik servise 400 tl bayılıp tekrar yaptırdım. 3 ay gectikten sonra anakart tekrar yandıve tekrar gönderdim bu sefer 499 $ istedi ve benden s.tr cevabını aldı. Laptopu geri gönderdiler. aradan 7 ay gectikten sonra bosta durucana dandirikten bi tamir yaptırıp satalım dedik kasayı actıgımızda ne ekran kartının üzerinde fan vardı ne de bakır teller ... Serefsiz herifler calmıslar. Firmayı aradıgımda nereden bilelim sizin satmadıgınızı kardesim dediler sovup sayıp kapattım. Bence teknik servise götürseniz dahi basında bekleyin. Ve sıkıntı devam ederse elden cıkartmaya bakın.
benim laptop tamir görmediki bide bu goldun bi kasko gibi bi zımbırtısı var sakın inanmayın yok çalındığında sorgu olmadan parasını veritoruz bilmemne yalan ilk bozulduunda faturyla gittim sigorta kapsamı bilmemne bırakın dediler ne kdr surer dedim 4 hfta dedi 1 ayı geçiREMİYORUZ dedi bu kırılmaya flan herşeye sigortalı karınca duası gibi yazmışlar ilk 6 ay yuzde 30 kesiyolar parayı geri veriyolar 6 aydan snra yuzde 60 kesiyolar
karışık yazmışım edit: gold taki sigorta muhabbeti, sen laptopı parçala sana para mara zor verirler ilk teklifleri indirim herhangi bişiden. ihtarname çekersen anca alırsın paranı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)