Aracı yakından incelemiştim,
oldukça profesyonel çalışmalar yapmışlar.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
kaputtaki resim olmasa ama fonu kalsa, ayrıca arkaya yaptıları olmasa çok daha güzel olurmuş bence..
abartısı biraz rahatsız ediyor..
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
degısık sıradısı olmus buna degermı degmezmı bana gore zevk meselesı.aırbrush guzel olmus calısma olarak
Emeğe saygım var , çokta emek verdikleri kuşkusuz fakat her emek verilen şey güzel olucak diye bir kaide yok bu işten anlayan biri olarak benim yorumum çizim ve çalışma bence başarılı değil..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Gecen merter mcte görmüstüm bu aracı...
Airbrush iyi güzel, büyük emekle güzel seyler cıkartılıyor ama bu arabanın hatlarıyla cizimleri ben bagdastıramadım.
Yani arabanın hatlarına göre birseyler yapılsa cok daha basarılı olurdu, arabayla hic alakası yok cizimlerin...Tabiki ona da hak vermek lazım, bu reklam arabası gibi düsünüyorum. Degisik degisik cizmis, bütünlük olmasa da reklam acısından etkili...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
büyük emek harcanmış ona saygıgm var, ama.. otomobillerin tual gibi kullanılması enteresan geliyor bana, otomobilin bütünlüğü dışında şekiller cizgiler vs... , tanıtım için yapılmış bir show car sa bu Airbrush yaptırmayı düşünenlerin dikkatini çekicektir mutlaka
Emek var ne olursa olsun nazar değmesin guzel olmuş yalnız neden hep nefret dolu resimler cizilio ben kesin makara bişiler cizdirirdim..cok klasik olmuş bence.
emek çok büyük saygı duyuyorum ama ben hiçbir araca airbrush yakıştıramıyorum napim![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
sonuçta modacıların defilede mankenlere giydirdiği kıyafetleri de kimse yolda giyip gezmiyo.. reklam için yapılmış başarılı bi çalışma olmuş..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)