depomu dolu tutmaya calısıyorum
bır sure aracı kullandıktan sonra tekrar fulledım
ancak sankı takılı kaldı asagı ınmıyor
sorun ne olabılır basına gelen varmı acaba
60 km yaptım dolum sonrası ınmedı
lutfen bılgısı olan soylermı ne yapmalıyızz.
depomu dolu tutmaya calısıyorum
bır sure aracı kullandıktan sonra tekrar fulledım
ancak sankı takılı kaldı asagı ınmıyor
sorun ne olabılır basına gelen varmı acaba
60 km yaptım dolum sonrası ınmedı
lutfen bılgısı olan soylermı ne yapmalıyızz.
olum dur hele ınmez oyle hemen 6o km nekı ben fullemıstım depoyu 15o km yaptım anca en ustten asagı yavas ındı
www.honda-tech.com
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
Sorun yok rahat olsun için hepimizin arabası full depoda öyle oluyor 150 200 dm de anca oynamaya başlar asıl yarım depodan sonra 2 katı hızlı ilerliyor namussuz ibre![]()
son çizgilerde km de bi o kadar hızlı iniyor..
ipucu : ışıkları acık bırakın deponuz hep full olsun![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
arkdslar boyle bı konu warken hemen soriim, orj. Sİ ile istanbul-ankara arası kac TL lik benzın yakarım![]()
bıgun fulledım ızmırden ızmıte geldım hala ful gozukuyrizmitten ıstanbula gıderken ındı bıanda ahahahaha
![]()
www.honda-tech.com
walla o dediğiniz 1.6 ies ve 1.4 is ler için geçerli vti olmuyor
aynen kardeşim vtec açar gibin gidiyor![]()
kuzenim sıkıntı yok ben 150 km inmediğinide biliyorum bir önceki seferde 60 km düştü demişsin farkında olmadan gazlamışsındır belkimbence sıkıntı yok kafa yorma
allahım ibreni hiç düşürmesin inşallah
depon hep ful olsun
Muratcan ÇADIRCI
Biz Hep Burdayızzz....
Psn:By_FresH
niye yenilemiyorsunuz abi anlamıyorum şahsenkronik sorunlardan nefret ediyoru
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Sorun değilki zevkli şeyler yukarıda yazılanlar , benim sevmediğim tek şey EK sedanda özellikle arka tasiyicilardaki bağlantı burçları arka kapıların altına denk geliyor arabalar basık olduğundan çok çabuk yıpranıp değiştirilmeleri gerekiyor 2 yıl ömürleri oluyor genelde. Ee süreli kambere yatıyor araba yürürken biz fark etmiyoruz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)