91 model, severek bindiğim, orjinal bir İntegra'm var. Ondan aldığıım hazzı başka çoğu yeni model araçtan alamıyorum. Onunla uğraşmayı seviyorum. Arada sırada parça sıkıntısı çekmek canımı sıksa da önce çıkmacılara selam edip hal hatır sorduktan sonra, amerika yolları taştan deyip rötarlı da olsa parçamızı buluyoruz. Lakin;
Yıl sonuna doğru 7-8 ay süreli yurtdışı görevine gidiyorum. Dönüşte muhtemelen İstanbul merkeze geçeceğim. Ankara'da hertürlü işimi halledebileceğim eş-dost servisler vardı. İstanbul'da bu işler zor olacak tabi ki. Ayrıca İstanbul trafiğinde de kaskosuz araca binmek riskli geliyor bana. İntegra'nın da yaşı *****. Kasko hak getire...
Bu durumda ihtimaller şunlar;
- Gitmeden arabamı satıp, döndüğümde sıfır, dizel C segmenti birşeyler alabilirim. Lakin gerek yol tutuşuyla, gerekse tarzıyla integramı ararım diye düşünüyorum.
- Arabamı kapalı bir garaja çekip döndüğümde İstanbul'da bir şekilde İntegra'ma binmeye devam edebilirim. Bu durumda modifiyeye de bütçe ayırabilirim. Ama İstanbul'da muhtemelen garaj ve servis sıkıntım olur. Şimdiki kadar arabama zaman ayıramayabilirim. Sadece haftasonları binebilirim arabama.
- İntegra ikinci aracım olur. Küçük, dizel, az yakan B segmenti bir araba alır, şehiriçinde binerim. Bu durumda da iki aracın masrafları ve çoğunlukla yatan bir araba beni yorabilir.
Başka alternatifler de türetilebilir.
Ford C-max'im de vardı. İntegra'yı alınca babama verdim onu. Memlekette o biniyor. Geri de almak olmaz. Ama c-max tecrübemde gördüm ki maliyet kaygısıyla üretilen yeni model otomobiller benim integram kadar dayanıklı, sağlam, uzun ömürlü olmuyor. 20 yaşındaki integramda debriyajından tutun da egsozuna kadar, dinamosuna kadar herşeyi orjinal haliyle sapasağlam çalışırken 2005 model arabanın değişmeyen mekanik parçası kalmıyor.
Bir de işin psikolojik yanı var. Şöyle ki, integraya binince mutlu oluyorumHer gören, her binen arabayla ilgileniyor. Garip bir duygu. Sıfır bir focus, veya corolla sıradan bir şirket arabası olacak hem kendi gözümde hem de herkesin gözünde...
Bir de araba 20 yaşındayken şimdi satmazsam ileride zaman ayıramadıkça dökülmeye başlarsa hepten başıma bela da olabilir bu yaşlı kurt endişesi geliyor bazen aklıma.
Genel vaziyeti özetlemeye çalıştım. Sizce bu durumda hangi seçenek daha mantıklı? Ne yapmalı? Fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.