Arkadaşlar 40-50 bin lira arasında bi araç tavsiyesi ariyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Aracı babam kullanıcak istedikleri
-Az yakması (Her gün 50km yapıyor)
-Dizel olması
-2.El olması daha makbüldür.
Arkadaşlar 40-50 bin lira arasında bi araç tavsiyesi ariyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Aracı babam kullanıcak istedikleri
-Az yakması (Her gün 50km yapıyor)
-Dizel olması
-2.El olması daha makbüldür.
Sıfır km Golf Bluemotion - 57000 e aldım dün , ikinci eli 50000 e olabilir. Tabi uyar mı bilmem aklıma ilk o geldi![]()
5 kişi rahat rahat oturabilmesini istiyoruz. Belirtmeyi unuttum.
1.5dci fluence olabilir en dolusu, 1.6tdi golf-jetta olabilir az yaksın isteniyosa ilk anda aklıma bunlar geldi
rahattan kasıt önemli bu araçlarda 5 kişi rahat oturulabiliyo ama daha rahar mı lazım?
yani 5 kişinin sıkış tepiş olmasını istemiyoruz. 2 haftada bir uzun yol yapıyoruz.
laguna alabılırsın hem genıs hemde ekonomık ben kendı lagunamı satıyorum ıstersen baka bılırsın satma sebenımde mercedes c180 amg aldıgım ıcındır
Toyota - Auris
Hem sorunsuz , hem yakıtı az , hem geniş , hem donanımlı , hemde emsallerine göre daha uygun![]()
hyundai i30 dizel (1.6 115 psi ) düşünebilirsin bende 3 gün oldu arabayı alalı full paket ve segmentine göre cok dolu bir arac hemö az yakıyor hemde fena kaçıor içinede 5 kişi ( arka 3 ön2 ) rahat sığar bi bak derim ...
Aklıma ilk olarak manuel bir passat geldi ama fiyatlara bakınca gördüm ki epey uçmuş millet... Nasıl satacaklar o arabaları o km/fiyat doğrultusunda merak ediyorum doğrusu.
Alternatif olarak jetta olabilir dedim; bu kadar para veriliyorken D segmenti daha mantıklı geldi.
Görülen o ki D sınıfında alınabilecek en mantıklı araç bana da Laguna gibi geliyor. 2008-2009 model Privilege dizel/otomatik kombinasyonu ile hem de makul km sınırlarında satılıyor. Ancak kullandığınız rotaya göre 2 litre dizel/otomatik bir aracın yakıt tüketiminin yanında vergisi sizin için uygun mudur orasını bilemem.
Renault Laguna 2.0 DCi Privilege 2009 Model 52.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 61685741
Örnek olarak yukarıdaki araç gayet güzel duruyor, bence düşünülebilir Laguna...
3 adet auris var elimizde düşünürseniz Pm ile irtibata gecebiliriz
2010 model 60bin km otomatik
2010 model 70bin km manuel
2011 model 41bin km manuel
407 2,0 Hdi beyaz![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Superb II , Yeni kasa jetta bak derim.F/P olarak en idealidir. Eğerki kalite önemli değil yakıt daha önemli dersen fluance derim,(Fluance kalitesiz değil sadece Alman kalitesine uzak yanlış anlamayın)
erkin006 'nın tavsiyeside güzel.
dizelde renaulta pek yaklaşmamanızı öneririm 3 adet clio 1 adet megane hiç birini 100000 km motor yapmadan kullanmayı başaramadım![]()
toyota corolla d4d otomatik elegant modelinin sıfırı 56bin tl ydi geçen hafta sorduğumda. zaten en dolusu ve dizel otomatik.
hızlı bi arac istemiyosan opel astra sedan 1.3 dizel :45 gibi bi fiyatı var cok ekonomik ve aile arabası
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Sizin başarısızlığınız kusura bakmayın ama
350 binde mazotla binilen , bakıma en az 3 uyarı ışığı yakmadan gidilmeyen gidilsede en ucuz kıyıda köşede neresi varsa orada yağ su konulup devam edilen megane 2 sedan 1.5 dci aracımızın en büyük masrafı 1 turbo+1 baskı balata değişimidir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)