Yeri burası mı bilmiyorum ama telefonum bozuldu 1-2 saat içinde alıcam yeni bi telefon limit 400-450 civarı önerilerinizi bekliyorum sıfır alınacak telefon.
az daha kasıp wave yada wave2 almalısın parasının telefonu bence500 550 ye bulursun temizini
Spot, kayıtlı bir wave2 işinizi görür bence.
500 liraya sıfırını sattılar geçen
wave1 bulabilirseniz imei problemi de olmaz, imei çakılıyor diye biliyorum onlara.
C6'ya bakıcam. Çok yağmur yağıyodu bursada bende telefonla konuşuyodum yağmurun altında,su girdi galiba içine önce arama cevaplama tuşu bozuldu daha sonrada sesim karşı tarafa gitmemeye başladı. Tamir ettirmeyide sevmiyorum tamir ettirince illâ ki sorun çıkıyor yine şimdi onu mesaj telefonu olarak kullanmayı düşünüyorum emektar 6600'ımın yerine.![]()
Spot ürün nerede bulurum ki Bursa'da ?![]()
Nokia'nın artık kendini geliştirmesi lazım..Bendede e72 var ama acıkcası android vs varken nie bunu aldıgımı anlamıs değilim..
Samsung android'li cihazlar bence gayet güzel...
Ya benim için telefonun işletim sistemi önemli değil. Sadece dokunmatikse dokunmatiği iyi olsun yeter basmatik olmasın yani ve hızlı olsun biraz. Zaten android tabletim var,telefonlarıda konuşmak ve mesajlaşmak aradada internete girmek için kullanıyorum öyle uygulama yükleme merağım yoktur.
Bencede biraz daha çıkıp e72 alabilirsiniz. Herkesten özür dilerim konu dışında olucakta Blackberry curve 8520 ile Bold 9780ın tek farkı 3g olmasımı baska ayrıcalıkları varmı kamerası - 3g olması dışında?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)