User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Polo GTI veya ?

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Polo GTI veya ?

Arkadaşlar merhaba ;
    Bi kaç ay içinde sadece haftasonu kullanacağım zevkli spor bir araç almayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..
    Açıkçası az biraz da olsa eski araç almak pek işime ve rahatıma gelmiyor uğraşmak istemiyorum pek.. 2.eli zayıf olan araçlardanda olabildiğince uzak durmak istiyorum
    Polo GTI her ne kadar otm vites olsada aklıma yatmaya başladı gidişi duruşu donanımı ve fiyatlandırması mantıklı duruyor
    ama şahsi görüşüme göre 2 kapılı versiyon 4 kapılı versiyona göre çok daha şık tam GTI görünümünde ama sorun şu ki 2.elde genel olarak GTI ın satışı nasıldır? vede özellikle sormak istediğim tek kapılı ( veya 2 kapılı neyse ) versiyonun satışı çok zorlarmı beni yoksa çok az kayıpla kurtarılırmı ? yoksa uğraşma 4 kapılısı en iyisidirmi dersiniz
    GTI kullanıcıları genel olarak araçlarından memnunlarmı acaba ? sevdikleri sevmedikleri bir yanı ?
    Aklınıza başka bir araç önerisi geliyorsa önerilerinizi rica ederek beklerim
    Aslen subaru wrx merakım da mevcut ama hem eski hem temizini bulmak çok zor hemde bende onunla uğraşacak vakit pek yok ...
    Kriterlerim çok karmaşık değil yakıtı hiç önemli değil amaç zevk veren performanslı bir araç ayırdığım bütçede 40-50 bin TL arası bişey..
    Şimdiden teşekkür ederim..

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba ;
    Bi kaç ay içinde sadece haftasonu kullanacağım zevkli spor bir araç almayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..
    Açıkçası az biraz da olsa eski araç almak pek işime ve rahatıma gelmiyor uğraşmak istemiyorum pek.. 2.eli zayıf olan araçlardanda olabildiğince uzak durmak istiyorum
    Polo GTI her ne kadar otm vites olsada aklıma yatmaya başladı gidişi duruşu donanımı ve fiyatlandırması mantıklı duruyor
    ama şahsi görüşüme göre 2 kapılı versiyon 4 kapılı versiyona göre çok daha şık tam GTI görünümünde ama sorun şu ki 2.elde genel olarak GTI ın satışı nasıldır? vede özellikle sormak istediğim tek kapılı ( veya 2 kapılı neyse ) versiyonun satışı çok zorlarmı beni yoksa çok az kayıpla kurtarılırmı ? yoksa uğraşma 4 kapılısı en iyisidirmi dersiniz
    GTI kullanıcıları genel olarak araçlarından memnunlarmı acaba ? sevdikleri sevmedikleri bir yanı ?
    Aklınıza başka bir araç önerisi geliyorsa önerilerinizi rica ederek beklerim
    Aslen subaru wrx merakım da mevcut ama hem eski hem temizini bulmak çok zor hemde bende onunla uğraşacak vakit pek yok ...
    Kriterlerim çok karmaşık değil yakıtı hiç önemli değil amaç zevk veren performanslı bir araç ayırdığım bütçede 40-50 bin TL arası bişey..
    Şimdiden teşekkür ederim..
    Koyulaştırdığım kısma kafam takıldı. Benden daha iyi vites atıyor o şanzıman .

Onun dışında 50bin+ diyorlardı GTI fiyatına. Sitedeki fiyat ile bayideki birbirini tutmuyor diyorlar.

JOCCO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106 gündür kullanıyorum. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Hiç bir zaman pişmanlık hissetmedim.
    OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VoodooRush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koyulaştırdığım kısma kafam takıldı. Benden daha iyi vites atıyor o şanzıman .

Onun dışında 50bin+ diyorlardı GTI fiyatına. Sitedeki fiyat ile bayideki birbirini tutmuyor diyorlar.
    Otm vitesi sevmiyorum manuel i daha zevkli buluyorum o kadar yoksa DSG sistemi ***** söze gerek yok başarısı hakkında..

Fiyat olarakta evet 53-54 Bin TL civarı..

Ekurtoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG 2 canavar ama fazla konforlu =)
    mitoya da bir göz atın derim. değişik bir araç. 50 bin civarına çıkmadan 38 civarına temiz ikinci ellerini bulabilirsiniz. ama ikinci eli zayıf piyasada az var. O yüzden polo gti güzel tercih, fazla kaybetmeden satarsınız ama ne kadar keser bilmiyorum. otomatik vitesten çabuk sıkılmayın, hem yakıtı önemsemiyorsunuz hem de bütçe fena değil. bana kalsa 2-3 yaşında daha hacimli araçlara bakın derim nacizhane.

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen mitonun quadrifoglio bir modeli var düşünebilirsin. Ama Polo GTİ herzaman için +ları olan bir araç özellikle 2.elde.
    feel is everything

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mini GP .

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti hem az yakıyor , hem iyi kaçıyor , hemde dsg konforu var , fiyatıda uygun sayılır.Bence macera aramaya gerek yok , bu sınıfta polo gti en mantıklı seçim olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ekurtoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    DSG 2 canavar ama fazla konforlu =)
    mitoya da bir göz atın derim. değişik bir araç. 50 bin civarına çıkmadan 38 civarına temiz ikinci ellerini bulabilirsiniz. ama ikinci eli zayıf piyasada az var. O yüzden polo gti güzel tercih, fazla kaybetmeden satarsınız ama ne kadar keser bilmiyorum. otomatik vitesten çabuk sıkılmayın, hem yakıtı önemsemiyorsunuz hem de bütçe fena değil. bana kalsa 2-3 yaşında daha hacimli araçlara bakın derim nacizhane.
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen mitonun quadrifoglio bir modeli var düşünebilirsin. Ama Polo GTİ herzaman için +ları olan bir araç özellikle 2.elde.
    Mito larda fena değil evet ama alıcak olsam anca QV modeli olur onunda 2.eli yok "0" km fiyatıda bi hayli fazla hadi "0" km aldık diyelim korkunç zarar ettirir şüphesiz..

Daha hacimli araba derken mesela ?
    2.0 motor üstüne vergiler korkutucu seviyelere ulaşıyor 2.0 sorun olmazda daha üstü bir hacime ödenecek vergi uçuyor..

Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mini GP .
    Evet tam zevk aracı ama 2.elde satılabilecek en zor araçlarda kafaya oynar gibime geliyor tabi emin değilim daha iyi bilirsiniz..
    Bide 6. yaşlarına girecekler GP ler..

Peki Tek kapı GTI olayına ne diyorsunuz 4 kapı mı Tek kapımı ?

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet tam zevk aracı ama 2.elde satılabilecek en zor araçlarda kafaya oynar gibime geliyor tabi emin değilim daha iyi bilirsiniz..
    Bide 6. yaşlarına girecekler GP ler..

Peki Tek kapı GTI olayına ne diyorsunuz 4 kapı mı Tek kapımı ?
    2.el konusunda haklisin, kolay gitmez ama sadece haftasonu zevk icin binilecek bir arac olacaksa GTi'larin yuzune bakmazsin 2.elde biraz ugrasman/beklemen de cok gozunde buyumez.

GP'ler ozel araclar oldugu icin az km'de ve kazasiz saklarsan her zaman belli bir degeri olacaktir.

Goruntu olarak tek kapi, ama satarken musteri kitlesi daralacak illa ki.. Ancak kisa surede satmayi da dusunmuyorsaniz 2 kapi alin gitsin derim, illa ki satilir yani tutulan bir araba sonucta..

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.el konusunda haklisin, kolay gitmez ama sadece haftasonu zevk icin binilecek bir arac olacaksa GTi'larin yuzune bakmazsin 2.elde biraz ugrasman/beklemen de cok gozunde buyumez.

GP'ler ozel araclar oldugu icin az km'de ve kazasiz saklarsan her zaman belli bir degeri olacaktir.

Goruntu olarak tek kapi, ama satarken musteri kitlesi daralacak illa ki.. Ancak kisa surede satmayi da dusunmuyorsaniz 2 kapi alin gitsin derim, illa ki satilir yani tutulan bir araba sonucta..
    Sonuna kadar katılıyorum eğer duzgun bi GP olursa satmakta zorlanmassın en kral galerıler o arabayı dusunmeden alır , performanstata klasmanında GP üstüne yok bende kesınlıkle GP derim , o paralar aldıgınız arabanın farkını yaşayın derim

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olsam Subaru alırdım, madem zevk arabası olacak,
    Polo, boxer motor sesinden daha fazla zevk veremez bana göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti 4 kapı hiç o safkanlığı vermiyor.. kesinlikle 2 kapı olmalı....

Frank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kapı polo gti bide güzel bi yazılım ohh
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hacı ben bildiğin su bardağı ile shot atıyorum

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polo gti alınacaksa bence 4 kapı alınmalı.. 2 kapı da çizgisi çok bozuluyor..
    Tango-1 never dies.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mito QV
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haftasonu keyif için kullanılcaksa konforuna osuna busuna bakmayın bence. Ben ilk tercih olarak bi wrx sti derim olmaz diyosan Mini GP derim. Ayrıca tam bilmiyorum yanıltmıyım ama Polo GTİ 1-2 kere acceleration denemesi yaptıktan sonra şiştiğini duydum/okudum. Bilen arkadaşlar yazacaktır.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Şahsen ben Polo GTI ve ya Ibiza Cupra alırdım,Polo'yuda tek kapı tercih ederim açıkçası.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

ömer aydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)