Arkadaşlar merhaba ;
Bi kaç ay içinde sadece haftasonu kullanacağım zevkli spor bir araç almayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..
Açıkçası az biraz da olsa eski araç almak pek işime ve rahatıma gelmiyor uğraşmak istemiyorum pek.. 2.eli zayıf olan araçlardanda olabildiğince uzak durmak istiyorum
Polo GTI her ne kadar otm vites olsada aklıma yatmaya başladı gidişi duruşu donanımı ve fiyatlandırması mantıklı duruyor
ama şahsi görüşüme göre 2 kapılı versiyon 4 kapılı versiyona göre çok daha şık tam GTI görünümünde ama sorun şu ki 2.elde genel olarak GTI ın satışı nasıldır? vede özellikle sormak istediğim tek kapılı ( veya 2 kapılı neyse ) versiyonun satışı çok zorlarmı beni yoksa çok az kayıpla kurtarılırmı ? yoksa uğraşma 4 kapılısı en iyisidirmi dersiniz
GTI kullanıcıları genel olarak araçlarından memnunlarmı acaba ? sevdikleri sevmedikleri bir yanı ?
Aklınıza başka bir araç önerisi geliyorsa önerilerinizi rica ederek beklerim
Aslen subaru wrx merakım da mevcut ama hem eski hem temizini bulmak çok zor hemde bende onunla uğraşacak vakit pek yok ...
Kriterlerim çok karmaşık değil yakıtı hiç önemli değil amaç zevk veren performanslı bir araç ayırdığım bütçede 40-50 bin TL arası bişey..
Şimdiden teşekkür ederim..