93 Si ve 106 gti sıfırdan ve diğer denemelerde durum ne olur arkadaslar...gecenlerde ışıkta bıraz yoklamaya calıstım 106 yı ama sızın yorumlarınızı beklıyorum....Saygılar
93 Si ve 106 gti sıfırdan ve diğer denemelerde durum ne olur arkadaslar...gecenlerde ışıkta bıraz yoklamaya calıstım 106 yı ama sızın yorumlarınızı beklıyorum....Saygılar
Hangisi karar ver 1.6 ies mi 106gti mı ?
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
nasıl yanı karar vereyım DetailEF anlamadım bı soru sordum karar vercek bı durum yok bende 93 headers sargılı düz boru eksoz Simota filtre düz bi Sİ var 106 cı ile ufaktan bı ılerı gerı yaptık ama trafık yogundu sonucu gormeye fırsat olmadı yanı...ne ben onu ok yedim dıyebıldım ne de o cunku trafıgın akısına gore gerek o one gectı gerek ben....bunun sonucunun sizlerın tahmını ne olurdu sormak ıstedım anlıcan
cok ozur dılerım DetailEF baslıgı degıstırcektım unutmusum bende neyın karsılastırması dıyorum
benim eski 106 ile bizim burda bi tane si ' vardı denedigimizde si için hüsran olmuştu
106'da olanlar chip filtre egsoz
si headers güzel bi filtre yapmıştı kendine komple düz hks son vardı galiba
JoYTeaM
106 tehlikeli yürümesi gerektiği gibi yürüyorsa si için çok üzücü olur.
filtre headers egzoz subap beyinli kısalı bir Sİ, filtresiz op orjinal ciğerli bir 106 yı geçemez...
Seyyar Tayyar
bence de şansın yok.. boşuna denemeye çalışma.. benzinine yazık.. 106 gti senin kalemin değil.. VTi'ın olsaydı tamamdı da..
106 azda olsa önde olur.
malesef öyle
bakın beyinli subaplı kısalı bir SI dan bahsediyorum
106 tehlikedir arkadaşlar, deneyin görün...
Seyyar Tayyar
106 nın ynnda hiç biri kalmaz
tek kelime söyliyeyim şahitli ispatlı
106 nın gti olmasına bile gerek yok..
sitede ulaş var ulaşöztaş nickli arkadaşımız onun 106sx si vardı
1.6 ies vtec 2 gibi araçları körfezde mahvetti..
si le denedimi bilmem ama araç gti si hüsran olur si hali![]()
low is low
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)