Yaw abiler basiretimmi bağlandı anlamadım şu sıralar hiç bir işim yolunda gitmiyor ekonomik olur diye uygun fiyata aldığım 850 cc daihatsu aracım yaşamdan soğuttu beni sinirden gülüyorum artık![]()
herşey sol aks ile başladı sol aks değişelim dedik aks bulamadık bol gresle tekrar taktık araç lifteyken krank keçesinden yağ kaçırıyor bari onu değişelim dedik değiştirdik ardından silindir kapak contası cıktı onu değiştik hararet yaptı kapak taşlandı tekrar taktık (iki takım conta gitti) bu sefer silindir kapağı çatladı kapağı yapalım dedik radyatör çıktı radyatörü yapalım dedik pistonlara segman işi cıktı bizim iş yılan hikayesiyle fasulyenin kolcanter işine döndü yani anlayacağınız araçta kontak anahtarı hariç herşey değişecek
![]()
![]()
2000 tl ye yakın masrafı var arabanın yarı fiyatı siz olsanız benim yerimde ne yapardınız A: Araca benzin döküp yakarmıydınız B:Kapağı üstün körü yapıp bir masumun canınımı yakardınız C: 2000 lira zarar ile Kadere isyan edip aracı yaptırırmıydınız ? Ayrıca ACİL silindir üst pakağı ve komple sol aks ihtiyacım var aracım 93 daihatsu coure JaPOn Sıfır çıkma yedek parçacı tanıdığı olan benim yerime sorarsa bu dar günümde bana yardımcı olursa çook makbule geçer
![]()
![]()