methanol hakkında bilgi edinmek için açtım,
kısacası bu methanol neye yarar, atmosferikte ne işe yarar?
methanol hakkında bilgi edinmek için açtım,
kısacası bu methanol neye yarar, atmosferikte ne işe yarar?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
http://www.techturkey.com/forum/maka...videotext.html
abi bu konuya bi göz atmak istersin diye düşündüm
imza...
Çok fazla var ama bu konu hakkında çok uzun süreler tartışıldı o yüzden heralde kimse yazmıyorBen günlük kullanıyorum, hatta etrafımdaki birçok araba da kullanıyor..
Zaten yurtdışında bu kadar yaygın olan sistemlerin artık çok fazla tartışılmaması gerekiyor..
İlla çok daha ayrıntılı bilgi derseniz Yabancı forumlarda çok daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
hava sıcak, cehennemden biraz serin, nem %90 oluyor, bildiğiniz gibi değil...
benzin shell97.
kamerin typer da vardı başka atmoseferikte duymadım. işin içine yazılım da giriyor değil mi?
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Kardeşim Murat'ın yüksek sıkıştırmalı 206gti'ında da var. IAT ciddi derecede fark ediyor. Ama AFR'de değişme yapıyor haliyle.
Schumi.Projects
abı her gun goruon benı nıe sormuon hahabende metenol 7000 devırden ıtıbaren devreye gırıyordu tabı bunu kprodan ayarlamıstı samı abı ıstedıgın devırde devreye gırer.valla ben baya bı farkını gordum perf olarak cok fark etmıstı sonuc olarakta kafan rahat oluyor avans vurdu ettı yaz ayarı kış ayarı derdın olmuyor ve gazlayıp durduktan sonra emme ye dokununca ne kadar fark ettıgını daha ıı anladım
![]()
2.0 da kullanıyorum. iat de 25 derece gibi fark yaratıyor.
MagicPerformance
MegaSquirt Engine Management Systems Technician
Ne kingler gördük güle güle öldük...
methanol bitmeztedarik edilir
dizelde depoya dökmeyin bide içmeyin, onun dışında methanolle ne isterseniz yapın![]()
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)