Arkadaslar arabamin helezon yaylarini degistirecegim bunun icin kelepce satin almam gerek ama boyutlari farkli farkli 20 cm den 45 cme kadar degisiyor hangisini almam gerek
![]()
Arkadaslar arabamin helezon yaylarini degistirecegim bunun icin kelepce satin almam gerek ama boyutlari farkli farkli 20 cm den 45 cme kadar degisiyor hangisini almam gerek
![]()
Nerde satiliyor bu aparat? beta ve izeltasta var ama fiyati korkunc uygun fiyatlisini bulabilirsem bnde almak istiyorum
bu iş biraz riskli biliyorsunuz değil mi ?
lastiğini söküyor, orjinal helezonunu ve takacağın helezon uzunluğunu ölçüyorsun ona göre biraz daha kısasını alıyorsun.
iyi fikir arkadasim amerikan futbolu oynuyor sorarim
ama ben o kadar zor bir is oldugunu dusunmuyorum bizim usta sokerken su isarete [ benzer birsey kullanmisti ki bu fotodakinden en az 10 kez daha tehlikeli oldugu kesin hem kendisi sadece 1 tane takmisti ben ikisini birden kullanacagim..
simdi onun icin lastigimi sokeyim? lastik dert degilde kriko bi acayip sokup takmak en az yarim saat aliyor yokmu bir bilen civiclerin helezon yayi uzunlugunu? :/
uzun la kısa arasında fiyat farkı yoksa uzununu al bence ne de olsa ayarlı ıstedıın kısalığa getirebilirsin
Araç alçaltmak için helezon takıcaksan 3.5 ile bu alet gerekebilir ama 5-6 cmlik bişe takıcaksan direk üstüne takozu oturtabilirsin.
Orjinalleri sökerken de gene buna gerek yok.Türk işi teknikler var.Amortisörü yan yatırıp civatasını açarsın. Cİvata boşa çıkınca amortisör bi 2-3 metre cıvarı fırlar sürüklenir.Amortisörün fırlayacağı tarafta kimse bulunmaması lazım tabi
Ayrıca bunların ağzı çatal şeklinde olanları var.Bunlar tehlikeli ve yayı eşit şekilde ezmiyor.
Örnek;
http://www.hirdavatyeri.com/product.php?id_product=347
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
zamanında 150 tl ye sanayide yaptırmıştım bir ustaya, depoda hala duruyor olması lazım işine yaracak arkadaşa 150 tl ye verebilirim. tofaş hariç her marka yayı söküp takabilirsiniz, neden tofaş derseniz bilmiyorum yapan arkadaş bir yerden örnek alarak yaptı birebir kopya yanihavalı tabancaylada, lokma takımı ilede çalışıyor ben agzı büyük darbeli matkapla çalıştırıyordum
![]()
yanlız resimdeki ile alakası yok bendeki tek düzenek amortisörü yay ile içine oturtup somunla sabitliyorsun hayatta bir yere kaçamaz yani![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
ben kullandım bundan aceleci davanmayınca sıkıntı olmuyor kullanıslı birsey yay değişimide 1 kerede verceğiniz parayı buna verip eşin dostunda yayını değiştirebilirsiniz
bi kerede sanayide ustayı gördüm bunu kullanırken atıyo tek diş tutturuyo ben dişimi sıktım şimdi kafası patlıcak diye bişi olmadı![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
kask felan hikaye olur ne yapsan direk gomerburda biri kacırmıstı ta arabanın kaportayı deldi
tehlikeli ve bir o kadarda tehlikesiz bilinçli yaparsan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)