1.4tsi aracıma intercooler düşünüyorum litresi boyutları vs hakkında bilgisi olan varmı acaba en iyi verimi nasıl alabilirim?
1.4tsi aracıma intercooler düşünüyorum litresi boyutları vs hakkında bilgisi olan varmı acaba en iyi verimi nasıl alabilirim?
verım alamaz stock turbo stock basınc ile.Arabada su sogutmalı bır sıtem var zaten,tsı ın fındık turbosuna bır tane daha ıntercooler eklemek lag yapmasına davetıyedır zaten.Ayrıca borulama ıslerı de gereksız masraf kapısı
stage 2 cip için intercooler gerekmiyomu?
yapılır biraz daha basınc acılabilir üstlerde,bu turboyu büyüt azcık necati,coolerla beraber 200-210 sun![]()
Bu biraz kotu montajlanmis ama basitce boyle bir sey olucak ?
Stage 2 yaparken neler degistirmeyi dusunuyorsunuz?
Su anda stage 1 halinde neler var?
raşit abi bu golf nasıl neler var![]()
bun 1.4 tsi lara cupra intercooleri birabir takılmıyorumu? sonuçta ikiside aynı kasa ama motor konumlarında çok fark varmı i/c boruları aynı yerdemi ?
Onurcugum neler yokkiIntercooler,hybrid,bujiler,pompa guncellemesi vs vs ve tabiki yazilim
rahat bir sekilde 200 ustuydu![]()
downpipe filtre komple eksoz forge blowoff yazılım var stage 2 için intercooler gerekiyo turboyu deiştirmeye gerek yok die duydum?
O turboyu degismeden 160 hp ustu biraz zor diye dusunuyorum.
büyük turboyla keyifli oluyor bu makineler![]()
RACE WERKS
1.4 motora turbo büyütmek sorun değilmi?
raşit abi bunun linki filan varmı bi atarmısın bana cok merak ettim
www.egeturbo.com
Turbo asker
Hangi turbo destekler neler deismesi gerekir ve sonuc onemli
TR de 122 lik Passat vardı birtane 200 olan hybrid turbo ile. İstanbulda yapılmış kim yapmıştı hatırlayamadım tr tuning de vardı bi dergiyi bulup yazayım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)