1 aydır Sakaryadayım fakat henüz DD 424 GTI haricinde bir araç bile göremedim burda...
Cumartesi yani bu akşam Sakaryalı TechTurkey üyeleri bir yerlerde toplanıyormu?
Egzoz sesine ihtiyacımız var![]()
Gaziantep'deyiz TT Kimseler YokTT'den Bugun Hangi Aracı Gördünüz Konusuna Bakarken Öyle İçim Geçiyorki
![]()
Bosna Cd. Sakarya Motor Sporları klübü var orda görüyorum ara sıra gti - vts vs. Nerden geldin bilmiyorum ama burda duyacağın en fazla egzost sesi şahinden çıkarÖyle Type-r , evo, s2k , subaru falan bekleme yani
edit: Arkadaş Bursadan gelmiş. Bu duruma alışman lazım gibi görünüyor...Bursayla kıyaslanabilecek araç sayısı ve modeli bir elin parmağını geçmez burda.
Orman park güzeldir.Adapazarında olsaydım, aranıza katılırdım fakat yarın gideceğim.
İyi eğlenceler arkadaşlar
![]()
Instagram: mutusgarage
Öncelikle Sen diye bir hitap yok kardeşim aramızda onu kaldıralım... Ben Sakarya da fn2 galiba bir tane var zaten kırmızı 4-5 kere gördüm o da hep park halinde idi
Yazdıklarımı okursan 1 aydır Sakarya dayım diyorum... Geçen yıl yoktum yani burda...
Geçen sene Eylülde bir etkinlik vardı meydanda bi onu hatırlıyorum o da bir günlüğüne gelmiştim şansımıza meydan da etkinlik vardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)