arkadaslar, ben katılıyorum.
aramızda baska katılan var mıdr?
arkadaslar, ben katılıyorum.
aramızda baska katılan var mıdr?
abi izmir koskocaman bi modifiye sehri ama neden böyle ölü organizasyonlar oluyo anlamıyorum. bi konya degil mesela. neden acaba, pistin hataları var sanırım..
allah nasip ederse ben gelicem
benimle beraber..5 araç var....
kazasız belasız...bir yarış olur inşlah...
gariban 106 gti....
yağmurla ilgili bi sıkıntı olmadı. güneş açtı, pist kurudu..
yarısa 20-23 civarı araba katıldı. %90 ı 1.6 kategorisi..
benim kategorimde bi m3, bi 3.28 vardı.
sonuc *****..
öyle boş beleş bi gün oldu..
güzel bir gündü normalde olmam gereken kategoride (kategori 5) benim aracımdan başka araç olmadı içim grup değişikliği oldu kategori 4'te Hüseyin Balkaner (205 1.9 gti) ardından 2. oldum...
fakat organizayson hatalarla doluydu, kalkış lambaları arıza yaptı eski usul bayrakla kalkış yapıldı, geçen araçların finiş bayrakları sallandığı halde diğer araçlar geçti diye yazıldı ve yarışa katılan diğer aracımız 1.lik hakkı iken aptal bir fiyasko sonucu 3.lükle değerlendirildi kupa töreni öncesi çıkan kavgalarda cabası...
izmirli yarış severler; yağmura soğuğa rahmen yüksek bir katılımla (eski yarışlara nazaran çok çok az) yarışı izlerken bu organizasyon ve hakem hataları yarışı resmen lekeledi...
umarım bundan sonraki yarışlarda daha düzenli ve işi bilen hakemlerle yarışlar yapılır...
saygılarımla,
Ömer VURAN
Pistte draglara onem verilmiyor sonrada izmirde drag neden bitti deniyor. Biraz daha profesyonellesilmesi lazim. Oncelikle otoparktaki terorun onunr gecilmeli ardindan finishe bir kamera sistemi kurulmali. Bazi arabalar burun buruna girdi hakemin insafina kaldi sonuc.
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
ben zamanında izmir yarış pistindeki organizasyonşar için olumsuz konuşmuştum taşa tutulmuştum resmen, fakat bunlar acı gerçekler akhisarın gözünü seveyim ben organizasyon yapan kişilerin önemi burda ortaya çıkıyor birde pist izmirde herkese yakın olduğu için nerde çokluk orda ......akhisar uzak olduğu için sadece bu işe gönül verenler geliyor v.s v.s ufaktan yazdım bişeyler taşlanmayalım yine burda...
Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
hiç reklam verilmiyo ki bu piyasanın içindeyiz ben bile cuma günü öğrendim pazar günü drag yarışı olduğunu.
hem reklam yok hemde kimi çagdışı şeylerin önüne geçilmiş deil..
yukarıda arkadaşın yazdıgı gibi nerde çokluk orda ...... oluyor.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
* benim bildigim drag, dümdüz olur. yani yamukluk olmaz. ilk kalkış yerinden sonra ufak bi viraj var .
* son 2 yarıştır seeding yapılamıyor. ruhsata bakarak kategoriye ayırıyorlar. seeding olmayınca, 3.28 ve m3 ler 4 cekerlerle aynı kategoride olmak istemiyorlar haklı olarak. sonucta 350 mt. ama öyle olmasa 3000cc motorla 1.6 kategorisine de giremezler. öyle garip şeyler işte..
yarışçılara sınıfta verilen eğitim sırasında, bir tofaş öyle bi eksoz patlattı ki, daha önce duyduklarınız hicbisey değilbomba yanında melek kalırdı. sınıftaki abilerden biri öyle bi havaya zıpladı ki, hayatımda cok ender bu kadar gülmüşümdür
)
pistdeki organizasyonlar hep olumsuz şahine 131e egsoz takan yere basıp jant koyan orda yanlıcam diğe uğraşıyo (arabaları kötülediğimden değil) ortalıkda dolaşan mobiletleri 125cc lik motolarla ön kaldırcam diğe uğraşanları saymıyorum arabama biri çarpcak diğe yarışı izlemekden çok gözüm otoparkda oluyo pistte o kadar şuursuz insan dolanıyo draglara giren 20 araba varsa 5i şahin umarım daha kaliteli organizasyonlar düzenlenir
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
ilk defa ülkü yarış pistine gidişim.yarışlar otoparkda olcak sandım nerdeyse.fazla katılım yoktu gerçekden.gc8 ve 3.28 çok iyi yürüdüler.3.28 in sesine bittimkulaklarım zırıldadı resmen
Lambo transam ile neden kalktı onuda anlamış değilim
Cvk Rs
Kaan kardeşimiz kesinlikle haklı organizasyonuyla, güvenliğiye, reklamı yapılamamasıyla, tribünüyle, ışığıyla, asvaltıyla, arabalar gazlarken çalan müzik yüzünden araçların seslerinin duyulmamasıyla tam bir fiyasko. Buda zaten izmri yerine konyaya gitmeyi tercih eden dostlarımızın seçimlerinden belli![]()
TAM 35
UK986 6R GTI
UK987 w204 C250 Coupe AMG
zZZzzz su mesajları neden silemiyoruz yahu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)