tünayK Nickli Üyeden Alıntı
nkai, Erkek , 35 , Samsun
Arkadaşım
Öğrencilik yıllarım, param bitmiş, ATM'den para çekmek için kuyruktayım. Az sonra ortalık karışıyor. Takım elbiseli, iri yarı adamlar beliriveriyor yanıbaşımızda. Başımı çeviriyorum ne oluyor göreyim diye, şaşkınlığım daha da büyüyor; gülümseyen bir çift gözle karşılaşıyorum. Gülümseyen gözlerin sahibi çevresindekilerin şaşkınlığına anlam veremiyor, "Ne var?"diyor, yanındaki takım elbiselilerden birinin onu izleyen insanlarla arasına girme çabasına karşı çıkıyor, "Efendim ..."diye başlayan sözü susturuyor bir bakışla, "Para çekeceğim, param bitti" diyor. Kalabalık, etrafını sarıyor, tabii başta ben. Öne geçmesi isteğimi kibarca reddediyor, "Sıra bende değil" diyor gülerek. Sırası geldiğinde parasını çekiyor. Tüm cesaretimi toplayıp yanına gidiyorum, elini sıkmak ve öpmek istiyorum ama sıktığım elini öpmeme izin vermiyor, omuzuma atıyor ve biraz yürüyoruz. Samimiyet, nezaket, saygı ve sevgi var her halinde. Sorduğu soruları cevaplıyorum elimden geldiğince ve son sözü "Hadi görüşürüz arkadaşım" oluyor. Hızlı adımlarla uzaklaşıyor, korumaları peşinden koşturuyor. Tavırları bende inanılmaz bir hayranlık bırakıyor. Şimdi ise yok; bir daha da hiç olmayacak ama duygu hala aynı. İsminin Erdal, soyadının İnönü olması ne kadar önemli ki. Huzur içinde uyu, ruhun şad olsun. Arkadaşım...
boyle yöneticiler lazım....
allah rahmet eylesin