21 Ekim 2011 Cuma günü Saat 20:30'da Forum Bornova IKEA Otoparkında yapılacak olan toplu otomobil fotoğrafı çekimlerine tüm İzmir davetlidir.
Her ne kadar alışılagelmiş Cuma gününü değiştirmeyi planlasamda ( İzmir'de milletin sağa dola dağılmasından dolayı) bu mümkün olmadı.
Sağlık olsun dedik bu sefer kimseden tık çıkmayınca biz düzenleyelim dedik. İzmir bu aralar pek bi sessiz biraz canlansın istedik, hem de sevdiğimiz arkadaşlarımız kardeşlerimizle hep birlikte sıkı sohbet edelim istedik.
Hava durumu için şu anlık görünen tabloda 21 derece olduğu ve yağışsız bir hava olduğu tahmin ediliyor.
Gelecek olan herkese şimdiden teşekkürler
Dipnot: İzmir'in milli fotoğrafçıları inşallah bizleri yalnız bırakmazlar bu güzel günde
Konu hakında düzeltme: Abi bir kaç gündür foruma girmiyordum bugün dedim konvoy var acaba bizim konu nolucak akıbeti nedir bir girip bakayım dedim ve bence Fotoğraf Günü'ne gelecek arkadaşlar konvoya katılsınlar, benim orada kardeşim abim şehit olmuş bırakın fotoğrafı onlar daha önemli fotoğraf günü sonrada yapılır, 5 kare pozdansa bugüne kadar şehit olan herkes için konvoy düzenleriz daha iyi.
Beyler Fotoğraf Günü için gelecek olan arkadaşlar http://www.techturkey.com/forum/sohb...oyu-izmir.html başlığından bilgileri alıp orada bulunsunlar, fotoğraf çekimini daha sonra gerçekleştiririz anlayışınız için şimdiden teşekkürler.
Bugün şehitler için İzmir'de konvoy düzenleniyor, Tarkan Abi'nin bana yolladığı iletide gördüğünüz üzere o da bu günün mahvolmasını istemiyor fakat benim bu kendi kararım isteyen uysun istemeyen uymasın %50 gelmesin ben orada olacağım, Şehitlerimizi Anma Günü'nde birlikte olalım hep birlik yan yana olalım, bu iş Fotoğraf Günü'nden daha değerli bence Fotoğraf Günü daha sonra da yapılabilir, ama şimdiden birşey söylemek zor sizden destek bekliyorum teşekkürler![]()