Arkadaşlar avrupa yakasından izmite kim gidecek şöyle isterseniz ufaktan bi liste oluşturup hep beraber gidelim.. Ben yeşilköyden gideceğim emre şener ile. Biyerde toplanıp gidebiliriz.
Mustafa Başar
Emre Şener
Emir üstündağ (BAH30)
Arkadaşlar avrupa yakasından izmite kim gidecek şöyle isterseniz ufaktan bi liste oluşturup hep beraber gidelim.. Ben yeşilköyden gideceğim emre şener ile. Biyerde toplanıp gidebiliriz.
Mustafa Başar
Emre Şener
Emir üstündağ (BAH30)
Kanka geliyormusun![]()
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
dangalagın biri konvoyda aracıma carptıgı için hiç sıcak bakmıyorum bu olaya, insanlar beynini ayağını yönetmesi için kontrol edemiyorlar maalesef.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
bilinçsiz şekilde kullananları ayıklarız aradan keyif için gidilicek sonucunda can sıkmanın bi anlamı yok sakin sakin güle oynaya gideriz bi yer saat belirleyelim 2 köprünün çıkışı aslında çok uygun bunun için![]()
gelmeyi planlıyorm. ama net değil bulsma olacaksa bence memetcik opet en güzeli olur
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Ben kısmetse gidecegim,yanımda gidecek 15 kişi bulursam hepsini götürürüm![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Merhmetçık opet toplanmak ıcn gercekten musaır bır yer ..
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
Bız sabah erkenden cikicaz Turbo iesle denemek isteyen olursa yolda hem dener hem gideriz))
C R M performance
ya bu sefer konvoyda bi deneme yapalım ekonomik konvoy olsn ortalama 90km hızla gidelmsalça olanlara el sallayalım
asker konvoyu gibi gazlamalı deil düğün konvoyu gibi sakin sessiz gideilm
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Aramızda bu heyecanı tatmaya ilk defa giden bir çok genç arkadaşımız olacak onları dizginlemek heleki otobanda hiç kolay bir iş değil. Bundan dolayıdır yazdıklarım. Kimse çıkıpda yok öyle şey olmaz yaptırmayız / yapmayız demesin bunu yıllardır yaşıyoruz ve birilerinin canı yanıyor bkz. üst mesaj
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)