Merhabalar , yeni astra almaya niyetim var 1.4T otom spor paketi diye geçen paket aklıma yattı gibi , sormak istediği bu kasaların belli başlı kronik sıkıntıları varmıdır ? varsa nelerdir ?
yeni bi kasa kronik olacak kadar yıllanmadı
Çok yakın arkadaşım aldı . 1.4 otomatik 140 bence 140 hpyi pek hissettirmiyo şanzımanıda diğer arabaların otomatik şanzımanlarına göre baya geç algılıyo 2 - 3 saniye abartmak olmasın ama çok kötü bence . İç mekan ve görsel olarak zaten güzel bi araç ama bence otomatik alıcaksanız başka bi araç bakın çünkü pek iyi bi şanzıman yok gördüğüm kadarıyla
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Manuel 1.4T Cosmo aldık geçen hafta, çok memnunuz. 140hp'yi fazla hissettirmiyor ama yakıt vs. konusunda da ona göre..
Sadece tek tavsiyem Otomatik almayın.. J kasaların otomatiği çok garip.. 1.6'sında kullandım, nefret ettim diyebilirim.. Tabi bu kişisel görüşüm.
Astra CDTi
DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
Opelin sadece klasik sorunu direksiyon sütunu. Yolda giderken direksion kitleniyo.![]()
Otomatik alacaksan astra yı alma..Bayide test etmiştim 1.4 turbo otomatiği ama 140 lık gibi gitmiyor.
yakıtı konusunda ciddi şikayet duydum yürüyüşüne gore şehir içi vs yakıtının çok olduğu yonunde
bunun dışında kronik problem vs gibi bir sorun duymadım
ayrıca bir dergide 308 ile karşılaştırmalı testinde birçok konuda 308 in gerisinde kalmıştı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim bir arabaya yazıldık çarşamba günü teslim alıcaz inşallahşanzıman yakıt o kadar sıkıntı değil deh de gitsin çüş de dursun mantığıyla kullanılacağı için o kadarda sıkıntı değil yılda 6-7 bin km yol ya yapar yada yapmaz yakıtta o yüzden pek sıkıntı değil ama direksiyon biraz sıkıntılı geldi bu tarz konularda çok şanslı olduğum için ilk marşta başıma gelir
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)