Aracımın eski sahibi tavana bu tavan rayı ve spoiler takmış hiç beğenmiyorum tavan rayını çıkardım ama altında soğuk slikon çekomastik kaldı bunu kaportada nasıl cıkarabilirim boyaya zarar vermeden?Yardımlarınızı bekliyorum teşekkrüler.
Aracımın eski sahibi tavana bu tavan rayı ve spoiler takmış hiç beğenmiyorum tavan rayını çıkardım ama altında soğuk slikon çekomastik kaldı bunu kaportada nasıl cıkarabilirim boyaya zarar vermeden?Yardımlarınızı bekliyorum teşekkrüler.
AP Type-R
maalesef çıkartamazsın onu boyaya kaynar çok fena
RACE WERKS
Sentetik tinerle bi dene istersen ama selülozik sürme sakın..
belki gazyağı fayda edebilir
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
çekomastik yada silikonu sökmek neredeyse imkansız gibi bişey oluyor boya üzerinden zarar vermeden![]()
dip not: selülozik tiner boyaya zarar vermez ama sentetik tiner zarar verir.
Saç kurutma makinesiyle babamın tır ındaki yazı (yapıştırma) ları söktük. Altında kalan yapışkan maddeyi de sentetik tiner le çıkardık ve boyaya herhangi bir zarar vermedi.
maket bıçağıyla boyayı çizmeden olabilecek en ince seviyeye kadar silikonu inceltin sonrada mazotla sildiğinizde çıkıyo
bıson un sılıkon sokucusu var koctas praktıker.. 25 lıra kucuk kutu kapagında kendı fırcası var onla sur ustundel al sılıkonu rahatca
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Cok canım sıkıldı biraz maket bıçağı ile kazıdım bi tarafın altı paslanmış hafif zaten dediklerinizi deneyeceğim teşekürler..Olmassa boyaya vereceğim oraları
al eline rakıyı bir yandan iç bir yandan pamukla silikona sür ya sen sarhoş olur unutursun silikonu yada o çıkar yine unutursun silikonutabiyki şaka ben arka seat yazısını selilozik tinerle çıkardım tineri araçta çok tutma gerçi zaten uçucaktır ama genede fazla sürme boyayı çırabilir
![]()
babam pimapenciona sordum demin ılıkla kaynar arasındaki suyu döksün biraz beklesin, hafif yumuşar, yumuşadığı kadar sökmeye çalışsın eliyle dedi ondan sonra sentetik tinerle hafif bastırarak silsin. eğer çıkartmazsa boyaya versin dedi
çok uzun süre durduysa biraz sıkıntılı olur çıkartması diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)