alayım? dızlellerın kmler 100k cıvarı herhangı bır sıkıntı yasar mıyım? ne dıyosunuz?
bırde bunların en dolu paketı hangısı oluyor?
alayım? dızlellerın kmler 100k cıvarı herhangı bır sıkıntı yasar mıyım? ne dıyosunuz?
bırde bunların en dolu paketı hangısı oluyor?
2008'den beri CDTI kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Bazı arkadaşlar kronik sorunlardan bahsedebilir ilginçtir ben yaşamadım. 100K olmadı benim, çevremde de yok, ben 75K'dayım kullanımda agresif olmadığından sorun yaşamadım. Yaşayanda yazar zaten.
Sen H kasamı J kasamı alacaksın ona göre söyleyeyim. H kasada Elegance - Enjoy - Cosmo olarak 3 paketi var. Bunlar içerisinde Elegance Enjoy - Enjoy Sport diye birleşebiliyor. En donanımlısı Cosmo. Onlarında xenon - sport vs.vs. paketleri var.
Ben tekrar astra olsam J kasa almam, en nihayetinde yeni bir kasa, çesitli sorunlar çıkarabilir bekleyip 2013 yada 2014 alırdım keza ben H kasa öyle yapmıştım.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Bizde zamanında H kasanın 0 ını almıştık 1.3cdti sonradan ufak bi pişmanlık duyduk çok ağır gitmiyordu gerektiği gibi araç![]()
Peugeot Performance
-----------------------------------------
61,5
Gitme konusunda evet okan haklı. 3 kişi dik sayılabilecek bir yokuşu klima açık çıkman için sağlam bir sinire ihtiyacın var. 2nci viteste bile çıkamıyorsun. Eğimsiz ve şehir içerisindeki yollarda gayet tatminkar.
Direksiyondaki eşşek olursa arabanın kaç beygir olduğunun ne önemi var...
Dizel tercıhım olurdu
34 TB 7851 - 106 XS / 34 ZF 3070 - 106 QUİK / 22 NE 220 - 106 XS
37 UL 6786 - TWİNGO
81 EY 443 - TWİNGO
34 VA 9385 - PEUGEOT 306
34 GAN 05 * PEUGEOT 206 XS
dizel gayet guzel tavsiye ederim.
dizel + chip ...![]()
2005 ve uzerı bakıyorum,dizelden cok korkuyorum...sakınlestırın beni![]()
2 yıldır 1.3 cdti sedan kullanıcısıyz 75 bink de hiçbir sıkıntı yaşamadık , bitek masrafı baskı balata volant deiştirdik , aynen devam sehir içi max 6.2 lt yakıyor ,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
imkanın varsa tünay 2.2 accord al... hem bildiğin araba accorddizeline binmiş olursun pek bişi fark yapmaz
![]()
![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
vergisi nolcak peki timu kardeşim![]()
Samimi Arkadaşımda Bundan 4 Ay Öncesinde 1.3CDTİ Vardı Herşey Hoş Yakıt Rahatlık Ama Gitmiyordu Ama Devir Dizel Devri ***** Benzin Fiyatları Ortada 1.3 Dizel Alınıp Chiple Çok Güzel Olabilir.
eger kı lpg uygulanıs benzınlı motor ıle hemen hemen aynı tuketımı olacaksa cok mantıklı gelmıyor bana dızel ama...lpg lının tuketımı bılen var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)