3. Roll süper![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şükür....![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
gayet net ve basarili 3 undede onde goruldugu gibi
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Supra'ya maşallah çok güzel gidiyor![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
bence corvette biraz tutunur gibi oluo ama çok rahat açıo supra bariz belli oda sanırım lag den dolayı![]()
Tolga sana da gecenin bu saatinde uğraştığın için şahsen teşekkür ederim, uykusuz beklediğimize değdi tekrar saol
Bu arada ben akabinde Msupra'yla olan video(varsa videoları)yu merak etmekteyim o video hakkında bir haber var mı acaba ?
3. rollda corvette den dumanlarmı cıkıo benmı yanlıs goruom
maşallah maşallah maşallahvideo için teşekkürler emeğinize sağlık.. dehşet uykum var.. sabırsızlıkla videoyu bekledim.. videoyu izledim uykum açıldı
![]()
supra hakkaten guzel gidiyor ama volkan abide soyleminde hakli; ne korna, ne de bir isaret var. digerlerindede sanziman arizasi oldugu asikar vette de ama supra cok iyi yuruyor.
cart ayırıyor yawcok eglenceli yürüyor supra özellikle 3. roll güzeldi
uykusuz kaldıgımıza değdic5 a da tebrikler sonucta rakibi bu supra ama
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)