yola çıkacak arkadaşların bilgisine tem otoyolu sultanbeyli civarında tır ile minibüs kazası var
yola çıkacak arkadaşların bilgisine tem otoyolu sultanbeyli civarında tır ile minibüs kazası var
trafik kontrolden baktım ölümlü kaza var sultan beylide yol tamamen kapalı yazıyordu yaklasık 1 saat önce.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
bende ona bakıyodum demin çok sayıda ölü ve yaralı varmış
Sultanbeyli'de kaza | Mynet Haber
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
2 ayrı noktada gösteriyor şuan kazayı... sanrım bitane daha olms yeni
çok kötü olmuş..Allah yardımcıları olsun.otobanda bile kafa kafaya çarpışmak nasıl bir olaydır anlamıyorum.
Durum bayağı bir kötü gözüküyor Allah yardımcıları olsun tır karşı şeride geçmiş önüne geleni almış anlaşılan :S
Allah rahmet eylesin acil şifalar versin
haber altından bir yorum
şuan iş yerinden tem otoyoluna bakıyoruz itfaiye ambulans yolda emniyet şeridinden olay yerine ulaşmaya çalışıyor ne yazıkki emniyet şeridi full doluu ve yolu acan ambulans ve itfaiye araçlarının peşine takılan ve hala emniyet şeridi kullanan zavallı geri zekalı insan görünümlü canavarlar....
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
bu emniyet şeridine girenler ciddi anlamda gerzekalıdır... eğer ortada hasta ölüm kalım yoksa girmeyin kardeşim....
Emniyet şeridi ihlali ile ilgili bi kampanya başlatıldı foto yu çekip yolluyosun trafiğe onlarda adamın cezayı eve yolluyo
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)