Herşeyden önce bunu yazmamın amacı dikkatli olmanız için bir uyarı niteliğindedir. Benim başıma geldi sizin başınıza gelmesin.
Büyük umutlarla aldığım RS Tunerımı çekiçle parçalayıp henk'e hediye olarak yollamak istiyorum!
Aracıma aldığım egzantrikleri, Henk beyfendinin yazılımıyla desteklemek istedim ama ne mümkün! 197€ + 80TL gümrük parası verip aldığım rst ile aracıma yazılımı yükleyemeyen Henk beyfendi kalibrasyon paramı geri yolladı hemde 2 kere!
ilkinde arabama *** atıp "senin immobilizer'de problem var, yazamayız" deyip, 2. sinde "aldığın rst custom kalibrasyon yapmak için uyumlu değil" cevabını aldım!
Rst yi almadan önce neden ve ne amaçla aldığımı belirttiğim halde bana wideband destekli rst almam gerektiğini söyleyemeyen Henk, üstüne üstlük başka dereceli egzantrikli K4M motorun custom kalibrasyonlu yazılımınıda göndermiyor.
Web sitesinde 197€ ya satın alınabilen rst ile custom kalibrasyon yazılmayacağına dair herhangi bir yerde uyarıda yazmıyor!
Henk! sadece burda değil seni tüm yerli yabancı renault forumlarına reklam edicem. üzgünüm bunu yapmak zorundayım çünkü senin müşteri memnuniyeti anlayışın sıfır!
Adam okadar rahat bir adamki maillere cevap verme gereği bile duymuyor!
fastchip.nl