i30 aradım 2 ay bişey çıkmadı, şimdi fd6 civic düşünüyorum ancak kazalı hepsi. Siz hangi aracı önerirsiniz?
i30 aradım 2 ay bişey çıkmadı, şimdi fd6 civic düşünüyorum ancak kazalı hepsi. Siz hangi aracı önerirsiniz?
men dakka dukka.
Accord otomatik oneririm
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Jetta ve ya Golf mk5 bakabilirsin.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Opel Corsa da olabilir o fiyatlara.
bir süre 2004 model magane II kullandım . Triptronikti . sunroof 6lı cd changer mercek + xenon . baya dolu bir araçtı . 20 ye alp 22.5 a satmıştımcok konforlu . tek sorunu gelen tıkırtılar . ben cok takıntılı oldugumdan etkileniyordum . birde performans konusunda pek iyi değil fakat tatmin ediciydi .
2004-2005 model 2000cc full dolu accord alabilirsin. Benim 2.4 bile sadece sehirici kullaniminda 30 kurus yakio. Hic olmadi; deri koltuk, sunroof, elektrikli koltuklu full bir araca binersin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
2.0 cc ve üstü korkutuyor açıkçası. 1.6 olsun en fazla, opel astra çok ayağa düştü , megane da dediğiniz gibi konforsuz...
men dakka dukka.
Nissan Note Tekna 1.6-Mazda 3 1.6-Daihatsu Terios v.s bakılabilir temiz düşük km'li bulunur herhalde.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
az yaksın otomatik olsun derseniz japon araçları gelir direk akla hele honda civic ve mazda 3 biçilmiş kaftan aklınızda seçenek olsun....
2004 üzeri a3 bakardım.. e46 318ler de az yakar 318 compact da olabilir.. hatta 30lu rakamlara 320dizel compactlar da var..
en mantıklı seçim vtec2 olur sanırım, bu rakamlara düşük km.lerde çok çok temiz sunrooflu beyaz ES bulunabilir, hem az yakar hem değerini korur, her açıdan mantıklı bir araç olur bence...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)